Вижте каква красавица е била Дарина Павлова на младини – уникални снимки от бедните ѝ години (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вдовицата на лицето на „Мултигруп“, покойния Илия Павлов, е една от най-известните българки зад граница. Мадам Мулти , както все още всички още наричат Дарина Павлова , всъщност невинаги е живяла сред блясък и охолство. Историята на Дарина Павлова , още от времето на соца, със сигурност ще провокира мислите и вниманието ви.

Първата ни дама смая с уникален тоалет – Деси Радева никога не е била по-красива! (Снимки): Днес е официалното встъпване в длъжност на президента Румен Радевза втория му мандат на „Дондуков“…Jan 22 2022vijti.com

Решихме да ви покажем архивни кадри от албума на Дарина, на които се вижда каква невероятна красавица е била на младини и във все още бедните си години:

Навремето бъдещата Мадам Мулти се подвизава като обща работничка в цех, където се сглобяват част от изделията, съставляващи автомата. Години по-късно името й е в списъка на най-богатите българки.

Дарина Павлова на младини

Детските години и младостта на милионершата обаче, минават под знака на бедността. Вдовицата на Илия Павлов е родена в Казанлък, а когато проговаря, разбира, че е осиновена. Нейните небиологични родители – Калчо и Донка, са обикновени работници в оръжейната фабрика „Арсенал“, а истинските си родители Дарина не пожелава да потърси никога, пише flagman.bg

Дарина и Илия Павлови млади

Едва 16-годишна обаче, тя остава полусирак, защото майка й си отива от скоротечна болест. Мечтата й тогава е да стане балерина, но татко й не успява да задели достатъчно пари, за да плаща месечната такса в местната школа.

Дарина Павлова млада

Когато завършва средното си образование, за няколко месеца Павлова започва работа в градската оръжейница. Междувременно се включва и в самодейни театрални състави, а ролите, които й се падат, са все или на леки жени, или на манекенки. Само след няколко месеца Дарина успява да спести достатъчно и заминава за столицата, защото вече е приета във ВИТИЗ.

Дарина Павлова гола

Връща се в родния си град само за да изпрати баща си от света на живите, като в последните му мигове ангажира три помощнички да се грижат за него.

Не можем да отречем, че на младини Дарина Павлова е била изключителна красавица, още повече че тогава все още не са били популярни естетичните корекции:

Илия и Дарина Павлови

Дарина и Илия млади

Дарина Павлова млади години

Дарина ПАвлова красавица

Дарина Павлова сватба

Дарина Павлова ретро прическа

Дарина Павлова бебе

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!