Вижте Елинор – красивата дъщеря на Боби Михайлов и Мария Петрова (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът на БФС Борислав Михайлов и гимнастичката ни Мария Петрова са една от най-интересните светски двойки у нас, тръгнали от спорта. През годините те успяха да съхранят любовта си, като се радват и на общо дете – Елинор.

От години насам Елинор живее и учи в САЩ, а „България днес“ сподели нейни актуални снимки, които ни позволяват да видим колко красива и стилна млада жена е станала тя. На една от снимките Елинор носи красива рокля в черно и определено впечатлява с визията си.

Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.

Някои биха казали, че Елинор е взела най-доброто и от двамата си родители, като това определено отговаря на истината.

Макар и да е дете на известни родители, младата дама избягва шума на публичното пространство. Напротив, тя предпочита да преследва целите си далеч от светлината на прожекторите. Рядко качва и снимки в социалните мрежи, с което се различава от повечето си връстници. Тя залага сериозно на своето образование, като живот и здраве, догодина ще завърши един от хубавите университети в Америка. Тя обаче не е скъсала контакта с родителите си, като редовно говори с мама и татко посредством интернет и видео връзките.

Елинор
Елинор – щерката на Боби Михайлов и Мария Петрова

Е, за разлика от други деца на известни, Елинор е доста по-сериозна и не се вълнува от пошлостта и евтиното медийно внимание. Можем единствено да я поздравим за това, защото определено се е ориентирала добре в живота.

„България днес“ съобщава, че тя следва в Бостън, където специалността ѝ е политически науки и международни отношения. Смята се, че плановете ѝ са да се върне в България, което се надяваме, че ще се случи, защото имаме нужда от такива млади хора като нея.

Елинор

Като малка Елинор също бе тръгнала към кариера в спорта, като тя активно тренираше тенис. Тя бе считана за голяма надежда, но в крайна сметка реши да се насочи към образованието и да се посвети на ученето. Елинор живя известно време и в Барселона, но сега активно пребивава отвъд Океана.

ГДБОП разпитва Боби МихайловБулфото Боби Михайлов е в ГДБОП в този момент, съобщи БТВ. Президентът на БФС е привикан днес сутрин…Jun 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!