Вера Кочовска – служителката на Бога

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 27 юли се навършиха 74 години от рождението на феномена Вера Кочовска, прочутата прорицателка и лечителка. Историята на живота ѝ е низ от странни случки и събития. Баща ѝ умира, когато е била малка, след което момичето постъпва в дома за сираци в Кочериново. Едва на 12 години претърпява тежка автомобилна злополука и лежи два месеца в кома. После цяла година е в гипсово корито. По време на клиничната си смърт детето наблюдава себе си отгоре, преминава през дълъг бял тунел и попада в ослепително красив свят, където среща душите на близките си, както и на непознати същества от светлина. След като идва в съзнание, започва да вижда вътрешните органи на хората. По-късно открива, че може да чете мисли и да чува какво ще се случи в бъдеще, а очите ѝ от кафяви стават теменуженосини. По-късно започва да предсказва бъдещи събития, помага при здравословни проблеми, насочва болните към подходящ лекар.
Ясновидката, посочена от пророчицата от Рупите за нейна наследница: Надминах леля Ванга и Вера КочовскаФидес Хюсеин е призната в цял свят ясновидка. Името ѝ означава „врата към рая“. Родена е в Шумен. Не…Jul 10 2019vijti.com

През годините е изследвана неколкократно, но необикновените способности на феномена остават неразгадани. Проф. Йошио Мичи от Токио обаче успява да регистрира с компютър нейната аура, а през 2004 г. руският проф. Андрей Брюховецки документира уникалните способности на българката чрез магнитнорезонансни томографски снимки. Апаратурата запечатва светещо поле в областта на очите и отзад на тила ѝ. Светлината е силна, напомня ореола на светците. Структурата, която апаратът отчита, е извън тялото, но има същата плътност.
Да се добереш до Вера Кочовска, беше почти невъзможно. Опашката от очакващите да бъдат приети винаги бе огромна. Повечето от търпеливо пазещите реда си са най-обикновени хора, надяващи се на помощта ѝ, най-често закъсали със здравето. Те търсят от нея спасителен лек и съвет за заболели деца и свидни родственици. Търсят я всякакви – млади и стари, богати и бедни духом, вярващи и невярващи, здрави, болни за пари бизнесмени, болни за власт политически мъже. Обаче кой и кога да влезе при нея, решава само тя.

Характерът ѝ е чепат, не търпи никакви възражения. Невъзможно е някой да я накара да стори каквото и да е, ако е против волята ѝ. Горда и властна като горгона, тя не цепи на никого басма – отпращала е известни бизнесменки, отказвала е срещи със съпруги, които вкъщи командват партийни лидери, чакали са я, без да я дочакат…
От феноменалните българки само Кочовска приживе имаше заслужено официално признание.
Тя бе отличена с Почетен знак на президента, връчен ѝ през 2006-а за изключителните ѝ постижения като народен лечител, за нейната благотворителност и за помощта, която оказва на нуждаещите се хора. Все неща, за които тя никак не обича да говори.

Бе първа след леля Ванга по популярност, за разлика от Преподобна Стойна, която приживе е била известна предимно из трите дяла на Македония – Пиринска, Вардарска и Егейска. А възможностите на Слава Севрюкова, докато душата ѝ е дишала в България, са били обществена тайна, но много далеч от официалната публичност.
Вера вярваше в човешкото у човека, тя лекуваше снагата, но подобно на Преподобна Стойна, даваше знак към болния и към неговите близки, че душата му е болна. Че всички болести са от греховете ни, които удрят, за жалост, и по децата. И по децата на техните деца. Това пише за нея изследователят на живота ѝ Румен Леонидов.
Вера всъщност е служителка на Бога и работи за него, като използва лечебната сила на неговата любов.
Вера Кочовска бе разгневеният ангел, наказан да ни помага в момент, когато все повече българи не искат да бъдат българи. И които в тежките си изпитания най обичат да мразят. Ванга се изтощи и я прибраха. Но Вера я оставиха да гърми с гръмкия си глас, да тръби с йерихонската си тръба, че Содом и Гомор не са приказки от сънищата на някой пиян до калимавката си свещеник, а част от сбъдналата се история, част от религията да вярваме, че не сме случаен плод, а предсказуемо прозрение на Световния разум, пише Леонидов.

Вера бе доверено лице на Вярата и доказателство, че Земята е провинциална планета в общия ред на космическия парад.
Всичките конкретни свидетелства за нейните свръхчовешки способности са събрани и описани в книгите, посветени на нея. Ето едно от тях. През 2001 г. Вера решително се обявява против войната в Ирак. Не заради жал по Саддам, а защото „Ирак е земя на древни цивилизации и световен енергиен център“. В интервюто, което дава по този повод, тя твърди, че в най-скоро време САЩ ще получат знак отгоре, че не трябва да започват поредната война. Че предупреждението свише ще дойде с гръм и трясък и ще разтърси цяла Америка. Интервюто е взето на 1 февруари 2003 г., между 13:30 и 14 ч. – броени часове преди да стане трагедията с космическата совалка „Колумбия“, която се разпадна при повторното си навлизане в атмосферата и целият ѝ седемчленен екипаж загина. В същото интервю Вера споменава, че ѝ се явяват имената Тексас и Палестина, чийто смисъл е абсолютно неясен за присъстващите журналисти. Совалката обаче се разбива над градчето Палестина в щата Тексас.
Вера може би е знаела още много неща, но не всичко ѝ бе разрешено да съобщава.
Източник: Ретро
Ясновидката Латина за 5-те най-лековити места в България: Каръците да прескочат вода, болните – да пренощуват на земятаЯсновидката Латина е сред най-младите феномени в България. С дарбата си, за която разбира още в ранн…Jul 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!