Вдовицата на Тодор Колев – Мария, крие ключовете за имотите: Жестока битка за имотите му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вдовицата на Тодор Колев – Мария, крие ключовете за имотите от децата му, стана ясно на поредното заседание по делото за тяхната делба. Дъщерята Албена и синът Александър не могат да влязат във владение на наследството си въпреки решението на съда от края на 2018 г., с което се разпределят частите за всеки от тях, пише „Телеграф“.Децата на Тодор Колев не могат да влязат в наследствените си имоти, въпреки решението на съдаВдовицата на Тодор Колев крие ключовете за имотите от децата му, стана ясно на поредното заседание п…Mar 29 2019vijti.com

Затова актрисата от Народния театър и музикантът са се принудили да добавят още един иск в процеса – за пропуснати ползи. От 2017 г. те опитват да си поделят наследството на големия комик, но връзката помежду им изглежда като развален телефон. Пред съдия Стефан Шекерджийски адвокатите и на двете страни заявиха, че клиентите им са правили опити да се свържат по телефона един с друг, но се оказало, че „няма връзка с този номер“. Защитничката на Мария Колева обясни, че тя се е преместила да живее при сина си в Гърция след смъртта на любимия.

Имотите, които делят Колеви, са апартамент и два гаража в столичния квартал „Хладилника“, където големият актьор прекара последните години от живота си, както и магазин в Благоевград. Софийските имоти са в близост до големия търговски център, който единствен може да се похвали със станция на метрото. Подземният гараж е от 17.3 кв.м, купен заедно с магазин от 20,9 кв.м от актьора през 2005 г. от фирмата, построила цялата кооперация, която по това време е имала идея да направи подземен мол, свързващ хотел „Хемус“ с РУМ „Черни връх“.

В района Адама е имал още един имот, вероятно придобит преди имотният регистър да стане електронен, тъй като там няма информация за него. Но покрай съдебните документи за делбата става ясно, че е апартамент от 86,2 кв.м, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, антре, коридор и тераси, а към него има и гараж от 19 кв.м. Магазинът в центъра на Благоевград е с площ от 20,94 кв.м и към него са включени и прилежащи към обекта 113 кв.м от общите части на сградата и от правото на строеж върху мястото.
Източник: retro.bgТодор Колев и „Иръпшъните” си остават ненадминати и до днесМинаха шест години от кончината на големия комик Тодор Колев, който беше и мой любим актьор. За голя…Mar 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!