Бихте ли познали коя е тази малка къдравелка? Днес е известна певица – Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да пристигнеш в Германия с 500 марки в джоба, почти без да знаеш немски език, но да стигнеш до върха на шоубизнеса с упоритост и талант. Всичко това е възможно и вдъхновяващата рожденичка днес го е доказала.

Люси Дяковска е родена на 2 април, 1976 г. в Плевен. Тя е първото дете в известно музикално семейство. Майка ѝ свири на пиано, а баща ѝ е оперен певец. Дядо ѝ Иван Вълев е успешен фолклорен композитор.

Затова и не е изненадващо, че първата изява на оперната сцена с на малката Люси е когато е само на 6 годинки. А само я вижте на тази сладка, леко намръщена снимка от нейното детство:

Люси отрано разбира, че иска да се занимава с класическо пеене, а когато е на 14, изпява първата си самостоятелна песен пред публика. Тогава се ражда нейната мечта: да покори света със своята собствена музика.

През 1995 г. тя завършва и решава да продължи следването си в училище за музика, танци и актьорско майсторство в Хамбург, Германия. Тъй като разполага с ограничени средства, не ѝ е никак лесно. През 1997 г., веднага след завършването си, получава работа в мюзикъла „Buddy“.

През 2000 г. Люси се явява на кастинг, който ще промени завинаги живота ѝ. След като впечатлява журито, тя е избрана да стане една от четирите певици в новата женска група No Angles.

Първият сингъл на бандата „Daylight in your eyes“ става световен хит и се помни и пее и до днес.

Впоследствие No Angles продължават успеха си със златен и платинен албум. Печелят множество награди и се превръщат в най-успешната група в континентална Европа. Издават 5 албума, от които са продадени над 5 милиона копия.

Люси не само покорява света с гласа и артистичността си, но се изявява успешно и като автор на музика, продуцент и изгражда солова кариера.

През годините лъчезарната певица не забравя и своята родина и многократно радва своите фенове на сцената и пред екрана. Тя многократно е била жури в родни музикални формати, участвала е в риалити предавания в България и Германия.

В началото на февруари, 47-годишната Люси спечели немски формат за оцеляване. Екстремното шоу се казва „Аз съм звезда – изкарай ме оттук“ („Ich bin ein Star – Holt mich hier raus“). Тя прекара няколко седмици в австралийската джунгла, а накрая грабна наградата от 100 000 евро благодарение и на подкрепата на публиката.

След финала Люси емоционално сподели, че датата 5 февруари е много специална за нея, защото именно тогава излиза първият ѝ дебютен сингъл с „No angels“. Отново на този ден години по-късно певицата губи своята майка, като тя сподели, че е сигурна, че майка ѝ я гледа от небето.

След триумфа Люси заяви още, че ще дари част от сумата за благотворителни каузи, свързани с бездомни животни и деца в нужда.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!