Баща вижда дъщеря си, спяща до странен мъж на дивана. Това, което той направи, е невероятно!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малко неща в света са по-предизвикателни от това да станете родител. Още в самото начало може да е достатъчно да осигурите на детето си храна и топлина, но с течение на времето родителските роли растат и включват много повече. Учиш синовете си и дъщерите си какво е правилно и погрешно и как трябва да се държат в обществото.

Едно нещо обаче остава сигурно: изисква изключителна смелост да отглеждаш деца.

Този баща споделя историята си и е приветстван от много хора за реакцията му, след като е намерил дъщеря му да гола до непознат.

Ето какво е написал бащата:

Една сутрин, слязох по стълбите, виждайки точно тази сцена: моята 17-годишна възраст с млад мъж, спящи на дивана.

Заспал след това, което трябваше да е нощ на „тежък труд“. Много тихо си направих закуска, се върнах на горния етаж като казах на жена ми, на сина ми и на друга (най-малката) дъщеря да са много тихи, защото долу все още спят.Всички слизахме да закусваме и аз извиках „Хей младеж“. Никога не съм виждал някой да се събуди и да се движи от хоризонтално до вертикално положение толкова бързо. – Закуската е готова! – казах с тон, сякаш с удоволствие бих изсмукал душата му от тялото му през лявото му ухо. Наместих стола до мен. „Сядай!“, Семейството ми мълчеше, втренчени в чиниите си.

Не изпускай тези оферти:

Това сигурно бяха най-трудните 6 метра, които да прекоси един гол млад мъж, опитвайки се да скрие неговото, трябва да кажа, доста впечатляващо сутрешно “нещо”. След като облече дрехите си, които лежаха до масата, той седна. Синът ми (на 6 години) го потупа по рамото, гледайки го в очите, въздъхна и поклати глава.

Почти можеш да миришеш колко беше нервен. С моя най-добър глас: „Приятелю, ще ти задам въпрос. Отговорът, който ще ми дадеш, е много важен …. за теб … “ В този момент той вече се потеше. „Обичаш ли котки?“

Той беше много приятен човек. Очевидно необразован, но не глупав. Дъщеря ми ме увери, че е много приятен и внимателен човек. Познаваше го от около месец. Той идваше всеки ден след тази сутрин. Но никога не остана през нощта.

Всяка сутрин идваше да я вземе на училище с велосипеда си, да я върне у дома и да се увери, че си е написала домашното. Той имаше търпението на ангел, когато тя имаше едно от ужасните си настроения.

Оказа се, че няма семейство, няма образование, няма стабилна работа. Тя го обожава. Той я обожава. Кой съм аз, за ​​да не може тя да се учи от собствените си грешки?

След това около 8 месеца по-късно, синът ми дойде при мен. Той ми разказа за него. Оказа се, че младежът е бездомен.

Неговият баща се е самоубил. Майка му, проститутка, избягала и го изоставила 3 седмици след това. Те са живеели в ремарке под наем.

Той бил на 15 години и е оцелял 3 години по улиците. Спящ по паркове,, с „приятели“, в евтини хотели. Постоянно работещ в строителството, когато дъщеря ми се е срещнала с него в училището по езда, чистейки лайната.

И ето какво. Познавах един млад мъж, на 18 или 19-години, който е учтив, който идва с усмивка, който го е грижа, който помага без са го молили. Който прави детето ми щастливо. Той е дете, което никога не е имало шанс да бъде дете.

Понякога, когато не дойде, защото има работа, ни липсва. Те не са приятели, но синът ми се разбира много добре с него. Най-малката ми дъщеря го харесва безусловно, а майчиният инстинкт на жена ми изглежда се е активирал. А аз? Понякога се тревожа за него. Искам той да бъде щастлив.

Казах на жена ми и на най-младите какво научих за него. Те плачеха. Трудно ми беше да разкажа. Бях разочарован от най-голямата ми дъщеря. Тя знаеше и трябваше да ни каже. Тя го обича и го оставя да си тръгне всяка нощ, за да отиде ….

На следващия ден му дадох ключ от нашата къща. Казах му, че го очаквам всяка вечер у дома. През следващите седмици поправихме свободната стая в къщата. Той беше доста добър в правенето на нещата. Искаше да си бъде собствен шеф, обичаше да строи неща. Видяхме, че има дарба, която му позволява да направи точно това.

Това беше през 2000 г. Сега, 17 години по-късно, моят “намерен” син и дъщеря ми имат процъфтяващ бизнес. Те ни дариха с трима прекрасни внуци миналата година.

Слава богу, че има невероятни хора като този татко, които имат отворена душа и могат да помогнат.

Моля, споделете тази красива история, ако сте съгласни!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!