Баба ми е на 85 г. и няма представа какво представляват болка в ставите и гръбначния стълб. Прави си тази смес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Облекчаване на артрита с народни средства
Болките в ставите са истински ад!
Този проблем се среща при много хора, особено при тези, които водят заседнал начин на живот. Болката може да възникне и по други причини: развитие на заболяване, неправилна диета, недостиг на витамини.

Няколко капки йод и забравяш за пинсетата и болката! Ликвидира грозния хайдушки мустак върху женското лице: Нежеланото окосмяване може да се появи в различни части на тялото. И докато премахването му по крак…Dec 16 2021vijti.com

Болката ограничава движението и нашите действия. Въпреки че това е главно проблем на възрастните хора, все повече млади хора страдат от такъв дискомфорт.

Причини за болки в ставите: артрит, артроза, възпалителни заболявания на меките тъкани, инфекциозни и вирусни заболявания, вродени дефекти и свързани с възрастта промени, онкологични процеси и други заболявания.

Ако почувствате дискомфорт и болка в ставите, по-добре е да не отлагате и незабавно да посетите лекар.

Лечение
Тази доказана рецепта, която облекчава възпалението и помага да се отървете от болката, имам от баба ми.

Най-често, този метод се използва за облекчаване на артрита, остеоартрита, остеохондрозата, радикулита.

Съставки:
спирт – 300 мл.
камфоров спирт – 10 мл.
йод – 10 мл.
аналгин – 10 таблетки

Стрийте аналгина на прах и го смесете с другите съставки. Поставете на тъмно място и оставете да престои в продължение на три седмици.

Нанесете продукта върху проблемната зона и разтрийте, след това увийте с топла кърпа и оставете за една нощ. Ако болката не отшуми до няколко дни, потърсете лекар.

Красивата Славея след тежко ПТП: Умирам от болка всеки ден, но съм щастлива!„Благодарна съм на Господ, че ме остави жива и мога да се движа. Да, останах с доста сериозни травми…Oct 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!