Баба даде на внучето си да украси елхата, всички в мрежата ахнаха от резултата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма дете, което да не иска да участва активно в подготовката за предстоящите празници. Всички деца обичат Коледа и с нетърпение чакат пристигането на белобрадия старец.

Дори и през месеците от годината да не са били кой знае колко послушни, то в дните преди 25 декември, всички стават истински прилежни войници. 

Четиригодишно момиченце извади огромен късмет. Нейната баба нямаше абсолютно нищо против то да й помогне да украсят заедно коледното дърво. 

Детето получи цяла кутия с коледни играчки и гирлянди, с които да украси част от дръвчето. 
Всъщност не може да не подчертаем, че елхата изглежда уникална, точно като от филм – висока, огромна и с много клони – истинска красота. 

Играчките, приготвени за нея, бяха червени и бели топки, гирлянди, сребърни ледени висулки и снежинки. 

Бебето с ентусиазъм се захванало за работа. Всичко в началото изглеждаше добре, сякаш няма какво да се обърка. Все пак според бабата най-лошото, което можеше да се случи, е детето да изпусне няколко топки и, ако те не са пластмасови, да се чупят. Но това не се случи. 

Момиченцето подходило много сериозно и отговорно към задачата и няма нито една пострадала топка или коледна играчка по време на приключението.

Все пак крайният резултат се оказа много забавен. Защо ли? Детето все пак е малко и естествено не може да стигне кой знае колко високо на елхата. В крайна сметка всички играчки бяха отрупани само на най-долните клони.

Майката на момичето, писателката Анджи Томас, сподели кадъра на елегантното дърво: „Моето бебе украси коледното дърво на свекърва ми“. 

Всички много харесаха снимката. Въпреки че Анджи има малко над 1000 абоната в Туитър, тя получи повече от 400 000 харесвания.

„Това е чудесно“, се казва в коментарите.

Потребителите на мрежата отбелязват, че видимо детето има добър вкус, а крайният резултат е бил красив, просто ръстът на малчуганът не е достатъчен. Според други пък дори и в това дърво с тази украса има чат и не е редно да се променя нищо по него. От сега вече валят прогнози, че малката госпожица ще стане чудесен декоратор./jenata.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!