Алената принцеса: най-чувственият и страстен образ на Кейт Мидълтън досега! Истинска кралица (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази вечер Кейт Мидълтън имаше специална мисия: заедно със съпруга си, принц Уилям, тя присъства на луксозен дипломатически прием в Бъкингамския дворец.

Това беше особено натоварено време както за кралските особи, така и за феновете. Битката за вниманието на медиите и феновете между Съсекс и Кеймбридж става все по-оспорвана, с все повече и повече събития, включващи двете най-обсъждани двойки. Съвсем наскоро Кейт и Уилям се завърнаха от своето кралско турне в САЩ и ето че отново са в светлината на прожекторите. Двойката отиде на луксозен прием в Бъкингамския дворец за членове на дипломатическия корпус.

На дипломатическия прием, който се провежда всяка година, монархът и други членове на кралското семейство приветстват над 500 членове на дипломатическия корпус в държавните зали на Бъкингамския дворец. Последното такова събитие се проведе през 2019 г. заради пандемията от коронавирус.

Звездата на вечерта определено бе принцесата на Уелс, която буквално прикова погледите с алената си рокля и блестящата си визия. Напоследък Кейт все по-често използва модното „оръжие“ – модни критици отбелязват, че стилът на принцесата забележимо се е променил и е станал по-спокоен, а стилистът на Катрин е започнал активно да добавя не само модерни детайли, но и по-смели неща към лаконични и традиционни тоалети. Новата й визия е поредното доказателство за това. За приема в Бъкингамския дворец принцесата избра луксозна алена рокля на Jenny Packham с нежна бродерия от пайети, която допълни с диадема от лотосов цвят с диаманти, което, разбира се, привлече много внимание към нейната персона.

Кейт Мидълтън прием

Кейт Мидълтън тиара

Вечерният прием отново се превърна в повод принцесата да се появи с тиара – според правилата в кралското семейство бижуто е позволено за носене след 18 ч. и то само от жени, които са семейни. Този път изборът беше Тиарата с лотусови цветя, известна още и като Папирусовата тиара на Кралицата майка.

лотусова тиара

Бижуто е направено от диаманти в разгърнати елементи, увенчани с диамантени арки, разказват от британското издание HELLO. Кейт Мидълтън сложи същата тиара на дипломатически прием в двореца през 2013 г., както и по време на първия си държавен банкет в Обединеното кралство през 2015 г. по време на китайско държавно посещение.

Кейт Мидълтън лимузина

Във вторник вечер Кейт носешe и пояса на Синия кралски викториански орден – семейния орден на покойната кралица, положен върху жълта панделка, и диамантени обеци, принадлежали на кралица Елизабет II.

Мидълтън пояс

Мидълтън алена рокля

Междувременно херцогът и херцогинята на Съсекс трябва да получат престижната награда за човешки права Робърт Ф. Кенеди в Съединените щати по-късно същата вечер. Този факт подтикна много мразещи Меган и Хари към идеята, че подобно съвпадение не е случайно.

Наблюдателите се чудят дали подобно единство в работния график е било планирано или двойките умишлено привличат вниманието на обществото към себе си. Въпреки това, сегашният крал и кралица на Великобритания – Чарлз III и Камила – подкрепят Уилям и Кейт с всички сили, демонстрирайки своята лоялност и готовност да ги защитят от нови атаки на Меган и Хари.

Пълна безвкусица: Кейт Мидълтън с първи моден провал – облече намачкани и безформени панталони (Снимка)No ExcerptOct 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!