Алекс Сърчаджиева преживяла нечувано унижение, преди да я изхвърлят от Нова ТВ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За мнозина бе изненада отсъствието на Алекс Сърчаджиева от тазгодишния сезон на „Игри на волята“. От Нова Тв не казаха нищо по въпроса, а и самата Сърчаджиева не коментира случилото си по никакъв начин.

Снощи обаче, в предаването „120 минути“ тайната най-после падна. Оказа се, че раздялата на Алекс с медията не е била нито мирна, нито доброволна. Това разкри продуценът Радо Тушев , който познат и като гласа на „Биг Брадър“. Снощи той изригна в мрежата в защита на чаровната Алекс.Оказва се, че всеотдайната актриса и обичана от всички водеща на „Вип Брадър“ и „Игри на волята“, е била жестоко обиждана и овиквана от шефовете на медията,.

Алекс

Тя е наричана дебела и стара, дори грозна… А вместо „благодарим“, на изпроводяк е получила ритник. Това Радо Тушев не може да прости и да приеме. И то за човек, отдал всичко на работата си – дори по времето, в което любимият й Иван Ласкин беше в болница с цироза.

Припомняме, че тогава Алекс трябваше да води Вип Брадър и го правеше, загърбвайки болката и отчаянието си от случващото се в семейството й. Ето какво написа Тушев снощи в профила си:

„Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно.

Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само.

Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!“, изригна продуцентът. А самата Александра получи защитата и подкрепата на стотици потребители под поста му. Някои от тях дори заявиха, че вече няма да гледат NOVA.

Алекс Сърчаджиева усмивка

И Дани и Алекс ли се разделят?-Разкриха с видео По Коледа освен чудеса, понякога се случват и не много приятни неща, някои от които изискват трудн…Dec 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!