Алексей Петров – триженец!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана и Алексей не са семейство повече от 25 години, но нямат официален развод, въпреки че бившата барета се залюбва с Ива Павлова, която е бивша любовница на Фатик. Първоначално Ива работи като касиер на „Спартак“ и отношенията с шефа й са сано служебни, но не след дълго започват интимна връзка.

Павлова се превръща в дясната ръка на Алексей Петров и голямата му слабост. Ражда му дъщеря Диляна, която е кръстена на майката на бившия командос. Момичето вече е на около 25 г. и притежава две фирми. Едната е „Соломон груп“ за консултантски услуги, а другата е „Тора Сълюшънс“ за електронна търговия и уеб дизайн.

Трактора не бил верен и на Ива Павлова. Често й кръшкал с жени за по веднъж, но преди около 2 години се влюбил в рехабилитаторката и инструкторка по тенис Мирослава Михайлова. Интимните им отношения не са били тайна за никого от обкръжението им, а Трактора любовно я наричал „Мира“.

Мирослава Михайлова

48-годишната жена е била рехабилитаторка в Правителствена болница и треньор по тенис. Именно по тази линия тя се запознала с бившата барета, а впоследствие отношенията им прераснали в по-интимни.

Въпреки това Алексей Петров продължавал да живее на семейни начала с официалната си половинка Ива Павлова. Тя прекрасно знаела за отношенията му с Мирослава Михайлова, но очевидно е била съгласна със ситуацията. Трактора прекарвал времето си предимно с Мира, а вечер връщал в дома си, при официалната си партньорка Ива Павлова, а в чужбина живеела законната му жена. В продължение на няколко години Алексей Петров е бил триженец.

Lupa.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!