Ако тогава знаех какво ми предстои да преживея, никога не бих се съгласила с предложението му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато се омъжих за Тео, вярвах, че той е мъжът, с когото ще остарея. Както повечето млади хора, така и ние нямахме собствено жилище, затова след сватбата заживяхме в дома на майка му. Ако тогава знаех какво ми предстои да преживея, никога не бих се съгласила с предложението му. Месец по-късно се сблъсках с омразата на свекърва ми. По някаква причина майката на съпруга ми не ме харесваше. Упрекваше ме, че съм мързелива жена и лоша домакиня. Заради мен синът й ходел гладен и мръсен на работа. Разбира се, обвиненията й бяха безпочвени, защото по онова време бях силно влюбена в съпруга си и се стараех външният му вид да е изряден.Обществена драма: Намразих жестоко мама, тя така и не забеляза какво ми причиняваше брат миВсеки ден от криминалните новини научаваме за жестоки изнасилвания. Най-често жертвите са малолетни …Jan 4 2019vijti.com

Всяка сутрин му приготвях чисти и изпрани дрехи, дори обувките му лъсках до блясък. Две години свекърва ми ме ругаеше, а аз мълчах с наведена глава.
Веднъж възрастната жена се разболя. Легна на легло, пъхтеше и охкаше, че умира. Същата вечер Тео ме помоли да се преместя временно при родителите си, тъй като в мое присъствие майка му се чувствала още по-зле. Много обичах съпруга си, затова безропотно си събрах багажа и си тръгнах. Дни наред го очаквах да ме повика обратно, но той не се обаждаше. И ето че се случи нещо, което промени целия ми живот.

Докато гостувах на родителите си, разбрах, че съм бременна. Щастлива, че ще имаме дете, звъннах на Тео и му съобщих радостната вест. След кратко мълчание съпругът ми заяви, че не е готов да става баща и като цяло – бракът ни бил голяма грешка. Трудно приех жестоките му думи. Слава Богу, че в онзи момент до мен бяха родителите ми и можех да разчитам на подкрепата им.
Изминаха няколко години. Днес съм майка на прекрасно момиченце. Тео плаща издръжка, но категорично отказва да поддържа връзка с дъщеря ни. Бившата ми свекърва също не прие детето и навсякъде разправяше, че няма внуци.

Миналата година се омъжих повторно. Вторият ми съпруг е добър човек и прие дъщеря ми с широки обятия. Известно време след развода, Тео си намери друга жена, ала за разлика от мен, тя твърдо отказала да се подчинява на майка му. Сега бившата ми свекърва е принудена да чисти и готви на снаха си, докато тя скръстила крака, пиела кафе и гледала поредната сапунка. Неотдавна жената, която ме прокуди от дома си, ми се обади, за да ме помоли да се сдобря със сина й. Студено й отговорих, че е невъзможно, защото отдавна всеки от нас си има свой собствен живот. От една страна изпитвам съжаление към нея, все пак е възрастен човек, но от друга съм убедена, че съдбата справедливо я наказва. Както е казано – Каквото посееш, това ще пожънеш.Любовна драма в живота на Диана Любенова: Водещата напусна мъжа сиСагата между Диана Любенова и американския ѝ мъж Лес Уелдън най-сетне приключила с окончателна раздя…Nov 26 2018vijti.com

Източник: Лична Драма

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!