Ако отидете да посетите роднините си на гробището: 4 забрани, които не трябва да се нарушават

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако отидете да посетите роднините си на гробището има 4 забрани, които не трябва да се нарушават, за да не привлечете нещастие и болести.

Много хора често посещават гробището, за да изкажат уважението си към онези, които вече не са живи. Но знаете ли как да излезете оттам правилно, така че неприятностите и здравословните проблеми да не ви следват по петите? Има четири забрани, които са известни само на малцина. И така, какво бива да правите, когато напускате гробището?

Не казвайте сбогом

Отивайки на гроба на любим човек, много хора го поздравяват, а когато си тръгват, се сбогуват с него, сякаш е жив. Езотериците обаче казват, че не бива да го правите.

Пристигайки на гробището, вместо „Здравей!“ по-добре е да пожелаете мир в небесното царство на любимия си човек. Още по-лошо е да се сбогувате с него като с жив, когато си тръгвате.

Вместо „Сбогом!“ по-добре кажете: „Не идвай при мен – аз сам/а ще дойда при теб.“ В противен случай неживата енергия може да последва живия човек, да го разболее или да нанесе други вреви.

Вървете, без да поглеждате назад

Напускайки гробището, в никакъв случай не трябва да се обръщате, каквото и да се случи. Гледайте напред, право напред. В противен случай очаквайте провали и здравословни проблеми – това отдавна е тествано дори от най-непоклатимите скептици.

Всяко гробище е не само място, където са погребани нечии роднини и приятели, на територията му постоянно се провеждат различни ритуали и церемонии, там действат магьосници от различни нива. Ето защо не е изненадващо, че много мистериозни неща се случват често на такива места.

Когато излизате от гробището, не се обръщайте, дори ако някой ви повика по име.

Ако изпуснете нещо – оставете го там

Категорично се забранява вдигането на вещи, които са били на територията на гробищата. Особено опасно е да носите намерените там неща в къщата си, защото това може да е нещо, направена от магьосник. На външен вид това обикновено е скъпо, много изкушаващо нещо, но ако вземете със себе си, ще създаде много проблеми.

А какво ще стане, ако, напускайки гробището, случайно сте изпуснали лична вещ с на земята? По-добре е да я оставите да си седи там, за да не привлече отрицателна енергия към вас. Особено, ако не е нещо важно. По принцип не носете важни и скъпи неща със себе си на гробището.

Не се прибирайте директно вкъщи

Напускайки гробището, не бързайте веднага да се приберете вкъщи. Най-добре е да планирате маршрута си така, че да минава през място, където има голяма тълпа от хора, например през голям магазин. Вашата задача е да не смесвате неживата енергия с живата.

Много езотерици също съветват да напуснете гробището по път, различен от този, по който сте стигнали там.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!