Ако видите нещо подобно на банана, не го докосвайте! Кажете на персонала на магазина и си тръгвайте!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако сте истински любител на бананите, тогава просто трябва да знаете това! Оказва се, че този плод може да е последният плод за човек, който ще яде … Има така наречения бразилски бананов паяк, който се установява върху плода.

Насекомото снася огромен брой яйца и всичко това е фиксирано с мрежа.

Къде се намира всичко това? На жълта кожа! Паяците са изключително отровни за човешкото тяло, тъй като тяхната отрова е няколко пъти по-силна от отровата на известния паяк Черна вдовица!

Така че си струва да проверите бананите ОТ и ДО, преди да купите. Ако плодът има подозрително черно петно ​​(или бяла паяжина), тогава е най-добре да не приемате този продукт и да съобщите за подозрителния плод на персонала на магазина възможно най-скоро.

ВНИМАНИЕ!!!  Видеото, което е по-долу в текста, може да не се хареса на малките зрители, както и на тези, които не понасят живо същество, което има повече от четири крака!

Този паяк живее в банани! Много е опасно за хората! Внимание на всички!

По-добре е отново да сте в безопасност, нали? Бразилският паяк е рядък, но вече има регистрирани смъртни случаи! Кажете на приятелите си за това, предпазете ги от опасност!

Сварих един банан с кората, изпих течността и на сутринта не повярвах на очите си: Може би все още не сте чували за вълшебните свойства на банана. Оказва се, че той е изключително по…Sep 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!