50-годишният Мариус Куркински направи неочаквано признание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариус Куркински отказва да празнува юбилея си!
Месец преди да навърши 50, големият български актьор и режисьор Мариус Куркински се зарече, че няма да празнува. Рожденият му ден е на 15 октомври, но артистът предпочита да остане насаме със себе си, без излишна помпозност и шум.
„Много не искам да говоря за този юбилей, защото не е кой знае какво да направиш 50 години. Стана случайно, така се събра… Може би има хора, които празнуват такива поводи, но за мен живота се живее, той се учи и на мен ми е рано да празнувам“, категорично заяви актьорът.
Катето Евро предложила на Мариус Куркински да й стане снахаКатерина Евро, която отскоро води забавното шоу на Би Ти Ви „Игрите на звездите”, минала през подкуп…Jul 16 2019vijti.com

„Като погледна назад в творчески план – да, може би съм постигнал нещо. Стоя с цялата същност в много неща – спектаклите, те са заснети, филмите също. Но в личен план не мога да бъда доволен от себе си. Не мога да празнувам така спокойно рождения си ден“, допълни още театралът.
Според думите му му предстоят още повече осъвършенстване върху това какъв човек е и в отношението му с близките.
„Това са много важни неща, а за съжаление съм ги пренебрегвал през годините заради професията, заради гордостта, заради суетата, което е всичко около театъра.
Аз ненавиждам премиерните и предпремиерните моменти, защото те са суета. В театъра след 50-тото представление мога да преценя дали се е получило или не“, обобщава още Мариус Куркински.

„Засукан свят“ на Мариус Куркински ще даде началото на тазгодишното издание на“Киномания“ на 14 ноември. Филмът е по едноименния разказ на Николай Хайтов от сборника „Диви разкази“, а представянето му съвпада с честването на 100-годишнината от рождението на писателя. Да гледаме с отворени сетива, да гледаме през очите на другия и да се вглеждаме повече в детайлите са само част от посланията на откриващия филм.

„Добротата е в придобиването на вяра. Смятам, че това е необходима за времето история – да се припомня миналото, защото без него няма бъдеще.“, казва Мариус Куркински.
Чувствителността към заобикалящия ни свят е тема и на следващото очаквано събитие на „Киномания“. След световната премиера и специалната награда от фестивала в Торонто, „Физика на тъгата“ пристига в България със специална вечер, посветена на Теодор Ушев.
А киноизкуството е онзи магичен обектив, през който гледаме една история, а виждаме себе си, убедени са от екипа на Киномания.
Източник: razkritia.com
Актьорът Димитър Маринов: В Холивуд няма приятелство като в България– Г-н Маринов, лесно ли се адаптирате към американското си всекидневие след тези интензивни десетина…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!