Явор Бахаров и Рая Пеева – любов като в индийски сериал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Явор и Рая уж се ядосват, когато влязат в устата на светските клюкари, но когато става въпрос за провокация, май престъпват своите убеждения. Преди месец двойката актьори разбуниха духовете, публикувайки в социалните мрежи снимка с венчални халки на морския бряг, под която написаха: „Изненада!“
Феновете им побързаха доверчиво да се зарадват на тази хубава новина, но се оказа, че сватбата е менте. Всъщност става въпрос за кадър от клип на Свилен Ноев от „Остава“, в който влюбената двойка участва, а халките са част от реквизита.
Ефектът за Свилен бе страхотна реклама на най-новото му парче. Както и за Явор и Рая, за които отново се заговори, след като хората тъкмо бяха позабравили скандала, в който се забъркаха през пролетта.
Явор Бахаров пак има проблеми с полициятаЯвор Бахаров отново се оказа под прицела на органите на реда, разбра HotArena. Преди броени дни акть…Aug 16 2019vijti.com

Любовната история на двамата актьори е като индийски сериал, в който бурните страсти се люшкат от едната крайност в другата.
В началото на март тази година гръмна скандал за нападение и евентуално физическо насилие от страна на Явор над Рая. Екшънът се разигра в центъра на София след полунощ. Според очевидец, който се впуснал да защитава крехката актриса и подал сигнал в полицията, Бахаров се нахвърлил с грозни обиди върху нея, скубейки я за косата.
Полицаите пристигнали бързо, но преди да щракнат белезниците на звездата от „Стъклен дом“ и „Тилт“, за да го закарат в районното, той опитал да се съпротивлява на служителите на реда. След няколко дни случаят стана обществено достояние, а Рая публикува в профила си снимка как се целува с Явор и написа:

„Някои медии със или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години ние сме заедно. Обичаме се, обичайте се и вие“, беше единственият коментар на актрисата.
Малко след нея Явор публикува в своя профил същото съобщение.
„Омръзна ни от лъжи каза актрисата пред медиите. – Явор е моят приятел, ние живеем на семейни начала. Не ми е посягал.“
Според нея любовта им е като при всички останали хора. Може би е малко като по филмите, защото започнала неочаквано – двамата били първо приятели цели 15 години. Запознават се в квартал „Бъкстон“.

Следват няколко години приятелство и излизания в обща компания.
„В един момент решихме да пробваме и то взе, че се получи, дано остане така“, разказа Рая в началото на връзката им преди 3 години.
Двамата в един момент заживели заедно, канели често приятели и им готвели заедно.
Какво е провокирало агресията на Бахаров към приятелката му, остава загадка. Според клюката става въпрос за неконтролируема ревност от негова страна. Свидетели разказват, че екшънът на улицата имал предистория.

Явор и Рая били в известен столичен бар, когато към масата им се приближил мускулест младеж. Той се заговорил с Рая, а след това се върнал на масата си. Тогава актьорът се развилнял – счупил чаша на земята, разкрещял се на приятелката си и захвърлил чантата й. От крясъците му се разбрало, че въпросният младеж бил бивше гадже на Рая. След краткия скандал Явор хукнал бесен, а Рая се затичала след него, молейки го да спре.
„Двамата се разправяха няколко минути пред стълбите на НДК. Накрая Бахаров я хвана грубо за ръка и насилствено я повлече със себе си“, твърди свидетел на грозната сцена.
Дали е имало физическо посегателство в последвалия скандал на улицата помежду им, когато се намесват органите на реда, не е ясно, но е факт, че скандалът се е състоял. За това свидетелстват и полицейските сводки на следващия ден.

„Колегите от Първо РПУ са реагирали, ситуацията е станала на улиците „Паренсов“ и „Раковски“.
Сигналът е бил за възникнал скандал между две лица. Екипът се отзовава. След което следва неизпълнение на полицейско разпореждане. В тази връзка лицето е задържано и съпроводено до Първо районно управление заради оказана съпротива на орган на властта. В управлението му е наложена първоначална мярка за неотклонение от 24 часа в арест… Той се е признал за виновен и в съда е внесено споразумение.

Бахаров има наложено наказание „пробация“ за срок от 9 месеца“, заяви директорът на СДВР.
33-годишният актьор не за първи път има сблъсък с правосъдието. През 2007 г. той бе регистриран за хулиганство, когато счупи стъкло на кола, през 2011-а арестуван за притежание на марихуана, а през 2017 беше хванат да шофира в нетрезво състояние.
При следващо провинение в 9-месечния срок, който е до декември 2019 г., той може да влезе в затвора. Но кой знае, може би на Рая точно това й харесва – да има силни преживявания с „лошо“ момче?
Източник: novini.rozali.com
Явор Бахаров вече си има съпруга, сключил е таен бракЯвop Бaxapoв нaй-ceтнe щe ce ĸpoтнe, cлeд ĸaтo вeчe e жeнeн мъж. Cĸaндaлният aĸтьop влeзe в пpaвия п…Jul 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!