Шеф Манчев пак е с жена си докато чака бебе от любовницата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани отношения и след раздялата си, видяха папараците на „Уикенд”. Макар и в развод, двамата продължават да въртят съвместно ресторантьорския си бизнес и прекарват много време един с друг. А когато са заедно на улицата, по нищо не им личи, че вече не са семейство.
Онзи ден Манчев и Марина крачеха рамо до рамо в района на „Петте кьошета”. Топ кулинарят бъбреше делово с бившата си половинка напът към мерцедеса си. Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него. После двамата отпрашиха към заведението си „Кактус” в кв. „Лозенец”.
Деси Цонева издаде името на бъдещата си щерка, разбра се и защо новата на шеф Манчев се криеДecи Цoнeвa paзĸpи ĸaĸ щe ĸpъcти дъщepя cи oт Явop Cтeфaнoв! Бpeмeннaтa и вeчe oмъжeнa Дecи Цoнeвa p…Jul 10 2019vijti.com

Както е известно, водещият на „Кошмари в кухнята” и „Черешката на тортата” напусна семейството си, след като завъди любовница.
Новата му изгора, в момента очаква дете и ще роди в края на лятото. Или поне така твърдят близки до чаровния мастършеф.
Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си, а стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно. Екссъпругата и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите на Иван, а запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона.
Бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, издържа 18 години.

Двамата се запознали навремето в Японския хотел, където Иван бил готвач, а Марина – администраторка.
Разводът на шеф Иван Манчев и дългогодишната му съпруга Марина се нарежда сред най-скандалните в родния шоубизнес.
От малкия екран шеф Манчев се представя като строг, но справедлив професионалист, ала това не е само екранен образ, защото и в живота имал същото поведение, издават негови близки. Той бил много взискателен към децата си и редовно ги наказвал, като ги лишавал от любимите им занимания за неопределен период от време.
„Понякога са толкова палави, че ако не ги накажа, ще ми се качат на главата”, споделял е топготвачът в свои интервюта.

Въпреки скандалите, които го отчуждили от Марина, след раздялата бившите съпрузи съумели да заровят томахавката в името на наследниците си. За да се чувстват децата щастливи и спокойни, те се стараели да се придържат към добрия тон и да не повишават глас в тяхно присъствие.
Източник: Хотарена
Шеф Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси ЦоневаИзвестният майстор готвач шеф Иван Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси Цонева и и…Jul 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!