Шеф Виктор Ангелов с нови проекти с някои от участниците в „Хелс Китчън“, разказа интересни неща за Веселина Чилева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Виктор Ангелов разкри какво се случва след „Хелс Китчън“. Само преди няколко дни завърши поредния сезон на готварското предаване, в което победата грабна Веселина Чилева. Шеф Ангелов разкри, че „американският и българският формат са може би с най-висок рейтинг в света“, а „предаването се прави в над 40 държави“.
Шеф Виктор Ангелов разкрива и на какво се дължи успехът на участниците в „Хелс Китчън“. „Успехът се дължи на темперамента на участниците и на водещия. Едно от най-трудните неща е да си лидер.
Объркана поръчка: Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов, маскирани типове нахлули в ресторантаСцена като от екшън филм се разиграла в един от двата столични ресторанта на шеф Виктор Ангелов пред…Mar 18 2019vijti.com

Това означава да умееш да чуваш, да виждаш, да се осланяш на сетивата си и да усетиш как да бъдеш лидер. Някои твърдят, че човек се ражда такъв, но аз смятам, че може да се доразвие това качество“, каза Ангелов в „Плюс-Минус“.
Според него най-видимо в предаването е било израстването на Веселина Чилева, която успя да грабне голямата награда от 100 000 лева. „Най-видимо бе израстването на Чилева – от плахо момиче в началото до истински лидер. Тя влезе със самочувствие и определени умения, но доста разви лидерските си качества.

Във финала се видя, че тя за секунда не изпусна контрола върху групата хора, които работеха за нея. Раздаваше както като организатор, така и като готвач, нещо, което конкурентът й не успя“, категоричен е шеф Ангелов за Чилева.
Той разкрива и какви качества трябва да притежаваш, за да бъдеш шеф. „За да си шеф, трябва да си визионер, трябва да имаш цел, трябва да знаеш как да я следваш. Лидерът в кухнята е последователен, безкомпромисен и дори праволинеен до известна степен“, казва още Ангелов.

А ето какво сподели и голямата победителка за финала на риалитито. „Аз съм изключително емоционална, но успявам успешно да го прикривам. Имам щастието да съм обградена от страхотни приятели, които винаги ме подкрепят и мотивират още повече за мисиите, с които се заемам“, казва Веселина.
Шеф Ангелов разкрива също, че работи по нови проекти след приключването на „Хелс Китчън“. „Работя по нови концепции. Имаме и съвместни планове с някои от участниците от „Кухнята на Ада“, така че гледайте ни“, казва Виктор, пише nova.bg.
Източник: Разкрития.ком
Веселина Чилева разкри как спечели „Хелс Китчън“, издаде златните си правила, довели я до успехаВеселина Чилева грабна голямата награда в „Хелс Китчън” 2 Веселина Чилева стана безспорната фаворитк…Jun 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!