Цеца Величкович пристига в България с тежка охрана: Гостува в Банско и Пловдив

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежковъоръжени гардове ще пазят балканската легенда Цеца Величкович по време на посещението й в България, узна HotArena.
Емблематичната певица за пореден път пристига в България – на 7 септември тя ще пее на „Банско Балкан фест“ в зимния ни курорт, където заедно със сънародника си Саша Матич са големите звезди на събитието.
Заради нейното гостуване са взети изключителни мерки за сигурност, тъй като, където и да се появи Цеца, има опасност от неочаквани събития, писа „България Днес“.
Грандамата на балканската музика ходи с охрана в родната си Сърбия, но вече разчита на масирано присъствие на гардове и по време на гостуванията си в чужбина.
Гадателката на Цеца Величкович: : Ще има пожари и в България, не пътувайте до Франция и ИспанияПравителството няма да падне, ще приемем еврото, категорична е Цветанка Янакиева. Ясновидката Цветан…Apr 27 2019vijti.com

През последните години нейните посещения у нас зачестиха и тя признава, че се чувства отлично в България, но въпреки това ще бъде под засилена охрана, за да не се стига до непредвидени инциденти.
Идването си у нас тя ще съчетае с ходене до Пловдив, където на 5 септември ще пее в местна дискотека.
Припомняме, че наскоро синът на Цеца Величкович направи нови разкрития за детството си и за баща си Аркан. Велко Ражнатович, който през последните години се занимава професионално с бокс, говори за кариерата си на спортист и за семейството си.

„Мисля, че всички очакват от мен да имам престъпно поведение, но аз не съм възпитан така. Никога няма да видят от мен такова нещо. Опитвам се представя родителите си в най-добра светлина. Мисля, че баща ми би се гордял, че се занимавам с този спорт. Мен ме отгледа майка ми и се старая да не я засрамвам с постъпките си“, казва синът на Цеца Велко.
„Разбира се, всеки е бил млад и е имал своите ексцесии,
аз намерих своето призвание в бокса и премахнах излишната енергия
и негативното поведение, което по-рано влачех със себе си.

Сега пътят ми е ясен и светъл и гледам напред.
Сега имам свой собствен път, който иска може да го върви с мен, а който не иска, може да гледа завистливо отстрани“, казва още синът на Цеца и Аркан. Той признава, че ако баща му е бил жив, нещата са щели да бъдат много по-различни, отколкото са сега. „Бях с труден характер, но се поправих. Може би, защото ми липсваше присъствието на баща ми… Знаете как в нашия край. Майката ще извика: „Ще кажа на баща ти“ и детето млъква. Е, моята майка ме отгледа сама, баща ми го нямаше край мен, което беше странно. Може би трябваше по-малко да излизам и повече да уча, но сега всичко си дойде на мястото.
Източник: Хотарена
Цеца Величкович стяга приказна сватба за сина си, пръска огромна сумаЦеца Величкович стяга приказна сватба за сина си, булката ще е с рокля от Париж, певицата пръска 100…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!