Християн Гущеров и съпругата му днес имат двоен празник, Светлето изля душата си в публичен пост

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова още не може да забрави сватбения си ден
Светлана Гущерова изля душата си в социалната мрежа Инстаграм. Г-жа Гущерова обича да отбелязва всеки семеен празник в мрежата. И днес тя отново не пропусна тази възможност. Днес Светлана и Християн имат двоен празник. На този ден миналата година двамата с Християн се врекоха във вечна вярност един на друг. Освен това Гущеров празнува и рождения си ден.
По този случай Светлана изля душата си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселената – че ни срещна и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи! Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти!
Светлана Гущерова получи много скъп подарък от мъжа си за специалния им поводМилионерската съпруга Светлана Гущерова получи диаманти от мъжа си Миналото лято двойката сключи бра…Jul 8 2019vijti.com

В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново, и отново… Денят, в който изпитах върховно щастие, денят, в който не просто вървях, а полетях до теб – нашата сватба! Бъди честит, любов моя! Обичам те! Честит рожден ден!“, пише развълнува г-жа Гущерова.
В сторито си в Инстаграм Светлана показа и как със съпруга й ще отпразнуват двойния празник – 1-вата годишнина от сватбата си и рождения ден на Християн. Г-жа Гущерова е приготвила романтична изненада за своя съпруг по случай семейните празниците.
А в социалната мрежа, към публикацията на Светлана, валят едно след друго хиляди мили пожелания към семейство Гущерови. Фенове и приятели на семейството им желаят да се обичат все така пламенно и животът им да е изпълнен само с щастливи моменти.

Наскоро емоционалната Светлана Гущерова не пропусна да напише и още едно излияние, което публикува в личния си профил в Инстаграм: „Преди една година се врекохме във вечна любов! Една година като семейство, изпълнена с безмерно щастие, разбирателство и уважение. Една година, в която любовта ни прерасна в живот – нашата дъщеря“.
Източник: kliuki.ws
Християн Гущеров побесня: Бившата и настоящата му извъртяха подъл номерДвете жени на Християн Гущеров се оказаха широко скроени и явно нямат нищо против да спят заедно. И …Jul 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!