Хепи Ванче показа богаташа, който ще ѝ купи вила в Доминика и Уругвай (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Винаги оригиналната и усмихната Хепи Ванче отново разбуни духовете с пост в социалните мрежи. Публикацията дойде в отговор на плъзналите тези дни слухове, че е профукала парите от наградата след победата във „Фермата“ за екзотична почивка в Доминикана.

Бившата фермерка изригна гневно в социалните мрежи и реши да сътвори нова скандална новина , показвайки мъжа до себе си, който щял да покрие всичките й разходи по време на почивката.

Обещал й също да й купи вила в Доминика и още една в Уругвай.

“ Хепи Ванче си намери мъж , който ще покрие разноските на нея и приятелките и в Доминикана. Така, тя няма да профука наградата от Фермата. Бизнесменът от Уругвай е толкова влюбен, че обеща да купи на Хепи Ванче гарсониерка с огромна тераса в България, една в Доминикана и къща на плажа в Пунта Дел Есте в Уругвай. Все още нямаме новини кога ще бъде сватбата“, шегува се победителката от „Фермата“.

Хепи Ванче мъж
„Пътувах си преди Фермата, ще продължавам да пътувам и след това …. С пари или без пари… Важното е да сме здрави и Хепи“, категорична е Хепи Ванче, която колкото и да се прави на ядосана, всъщност от отдавна иска да попадне в полезрението на родния шоубизнес.

Хепи Ванче се върна във „Фермата“ след победатаСтюардесата Ваня Илиева, която се прочу с прякора си Хепи Ванче, се върна във Фермата и след като пр…Dec 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!