Хепиенд за Тони Димитрова: Събра се с бившия си, след като си простиха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тони Димитрова и бившият й възлюбен Иван Ченов са заровили томахавките. За новата вълна в отношенията им разкри самият музикант, признавайки, че двамата отново се чуват и са намерили път един към друг, след като в продължение на 2 години се обстрелваха медийно с грозни епитети.

Тони Димитрова във война с бившия си, обидите са много грозниПевицата Тони Димитрова все още няма нов мъж в живота си, след като миналата година се раздели с муз…Aug 16 2019vijti.com

След раздялата им тръгнаха слухове, че гласовитата бургазлийка е зарязала по-младия си мъж заради страстта му към комара и системните му изневери. „Нито едно от двете не е вярно. Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим заедно, всъщност жълтите вестници ни вкараха в конфликт. И никой не ни се обади да ни попита това така ли е, или не е така. Нито аз й дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха лични – различни гледни точки, начин на живот, аз исках да свиря и други неща. Но вече сме си изчистили отношенията. Няма никакви войни между нас“, коментира Ченов, като намекна, че с Тони пак поддържат връзка.

За момента обаче двамата не признават дали са си дали втори шанс и дали са възкресили връзката си, уточнява „Ретро“. Самата певица преди време обяви, че дори и това да се случи или пък да има връзка с нов човек, повече никога няма да направи грешката да живее любовта си публично.
Припомняме, че китаристът Иван и Тони се залюбиха след участието му в „Гласът на България“ преди години.

Докато бяха двойка, двамата си партнираха не само в живота, но и на сцената. Покрай гласовитата бургазлийка китаристът се радваше на редовни участия, които понамаляха след раздялата им. В продължение на две години бившите любовници се редуваха да се оплюват чрез медиите.

Последният скандал между тях избухна през миналото лято, когато българската Бони Тейлър обяви, че се срамувала от връзката си с Иван, който отвърна, че той трябвало да бъде този, който се срамува. Към днешна дата недоразуменията са вече в миналото, а Ченов е обърнал палачинката и твърди, че е изключително благодарен на певицата. Той също живее в Бургас и не е невъзможно двамата да са подновили срещите си.

Тони Димитрова: Рядко давам втори шанс

„22 години не съм спирала да работя – би било безумие, ако за три месеца социална изолация не мога да се оправя с парите. Никога не бих започнала да искам подкрепа или да хленча – ще звучи като върховно безочие. Има толкова много хора, които наистина се нуждаят от помощ“, сподели Тони Димитрова при Георги Любенов по БНТ.
Прочутата певица още веднъж разкри, че гледа философски, както на живота, така и на професията.

„Сцената едно ти дава, друго ти взима. Имало е моменти, в които съм се питала дали съм на правилния път. Срещам и много обич, срещам и негативизъм. Аз не съм човекът за някои, те пък не са мойте хора – но понякога го казват по много грозен начин. Не можеш да накараш някого да те хареса. Далеч съм идеята да правя акробатики за целта, но и не лежа на тази кълка – харесват ме и край. Не се отричам от каквото и да било в кариерата си. Тогава, в началото, публиката дълго време не знаеше кой изпълнява „Ах, морето“, коментира бургаската звезда.

За нея е особено фатално, че кючекът се превърна в част от националната култура.
„Чупката под кръста не може да бъде водеща. Има и гадни текстове, които са срам за българския език – известни млади колеги си правят дъвка от него“, възмущава се аргументирано Тони Димитрова.

Тя е категорична – времето и хората ще решат какво да остане от днешната поп музика и въобще от изкуството. Тя се въздържа да използва думата „мафия“ за определени кръгове в арт съсловието, но не крие, че е била жертва на предателства – и в личния си живот, и в професията.
„Рядко давам втори шанс. Счупи ли се нещо веднъж, връщане няма. Броя грешките и край“, не се колебае Тони.

Браво на Тони Димитрова! Певицата стана доброволец заради вируса – ето как помага на нуждаещите се: Във време на извънредно и кризисно положение е важно да посочваме добрите примери – тези, които по…Mar 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!