Хванаха Венета Райкова в лъжа: Водещата обвинена, че избива комплекси

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Срамна издънка на Венета Райкова лъсна в мрежата. Тв водещата се изхвърли в социалните мрежи, че е платила баснословна сума за хотела, в който прекарва летния си отпуск.
„Хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил. лв., но почивката, както и всичко друго, си плащам сама“, написа Райкова. Тя обясни, че хотелът, в който е отседнала, се намира в Турция.
Реалната сума за 7-дневен престой във въпросния комплекс обаче доста се различава от посочената от Венета, твърди таблоидът „Галерия“.
Венета Райкова почива в Анталия: Водещата разказа истината за богатия и красив турски любовникВенета Райкова почива в Анталия. Тя написа гневен пост във Фейсбук, обяснявайки, че е вбесена от слу…Jul 21 2019vijti.com

Самолетната програма за почивка в 5-звездния хотел чрез агенция е не повече от 1700 лева – Ол инклузив с дете. Дори и Райкова да е доплатила за супер луксозен суит, цената пак не би надхвърлила 2000 лева, пише изданието.
„Венета обича да се изхвърля и да парадира. Постоянно говори кое колко струва – явно избива някакви комплекси“, коментират нейни колеги.
Ето и въпросният пост, с който Венета Райкова отново успя да разбуни духовете:
„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…

Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама… Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите.
А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си и богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали.“
„Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин“, допълва Венета Райкова.

Постът е уж насочен да пресече клюките за „новия й турски любовник“, но Венета не пропуска да спомене, че е платила много скъпо за почивката си.
Източник: Марица
Венета Райкова най-сетне разбра кой е убиецът ѝ в предишен живот и го показа СНИМКАВенета Райкова разбра кой е убиецът ѝ от предишния живота. Наскоро водещата на „Папараци“ видяла как…Jun 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!