Халваджиян позлати майка си: Направи й голям жест заедно с брат си Джуди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маги Халваджиян и брат му Джуди спретнаха грандиозно парти по случай рождения ден на тяхната майка Юлия. Родителката на продуцентите по принцип живее в Италия, но за 75-ата си годишнина решила да се прибере при родата. На тържеството присъствали близо 50 души – само роднини на арменската фамилия, и то от най-близките.
Като грижовни синове Маги и Джуди поели целия масраф за солидната почерпка, състояла се в изискан софийски ресторант, а черешката на тортата била тортата за рожденичката, която била толкова пищна, че се наложило да я внасят с количка.
Бившата балерина Юлия щяла да остане при синовете си само няколко седмици, а после те щели да ѝ гостуват в Италия. Там тя пребивава от дълги години и прибира чутовна висока пенсия – цели 12 хиляди евро.
Маги Халваджиян беснее срещу Слави: Спечелих всички съдебни дела, шоуто е изчерпано, а за политиката няма силиТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата ср…Jun 19 2019vijti.com

Бащата на продуцентите отдавна е покойник, а през 1995 г. майка им се омъжва повторно за заможен италианец. До пенсионирането си тя не спира да работи и благодарение на високите осигуровки, които си внасяла години наред, в крайна сметка италианците ѝ отпуснали толкова висока пенсия.
Припомняме също, че Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта и на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най-близките си хора на Малдивите.
Комикът редовно пуска шеги, че иска да бъде като Маги – да ходи през месец до някой екзотичен остров. И ето че след редица закачки Халваджиян се решаи да покани единия от водещите на „Капките“ с него. С продуцента е и съпругата му Кремена.

През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава избраха Италия, пише „България Днес“.
Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът беше без половинка на Малдивите.
С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в „Капките“. Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.

Маги е в отлични отношения с актьора. Двамата се шегуват остро редовно, но приятелството им е адски силно. Те са изключително близки, въпреки че пред екрана понякога демонстрират конфликт.
Източник: Ретро
Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков, подари му нещо много вълнуващоМаги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!