Фолкпевицата Мария се представя като любяща и всеотдайна майка, но това което върши, говори точно обратното

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолкпевицата Мария, която се представя като любяща и всеотдайна майка, има странни възпитателни методи, разбра HotArena .
За поредна година певачка е трябвало да уреди 11-годишна голяма дъщеря да дефилира върху модно ситуацията в нас. По-скандалното нещо е, че преди съм да качи на сцената, Мария лично аз заведена на професионален грим.
Фолк певицата препоръчано записа час при топ гримьора Кирил Чалъков, макар малката Марая да няма нужда от никакъв макиаж.
Ангел Свинаря умрял в бронирания си „Мерцедес”: Остави 300 милиона наследствоФолк певици, манекенки и редови родни „златотърсачки” потънаха в траур, след като в понеделник сутри…Sep 26 2019vijti.com

Трябва, че е поставен да не наложи тежък грим върху нежната детска кожа, Чалъков всичко пак отговаря на малко козметични продукти като фон дьо тен, пудра, спирала, сенки и гланц.
За услугата ви Мария се охарчила някои стотачки. Майки, а и дерматолози, са категорични, че на 11-годишно момиче е недопустимо да се прави грим, още повече професионален , тъй като има силно негативно влияние върху нежната детска кожа, предадена от Галерия.
Припомняме, че ново бебе проплака в дома на бившия на фолкпевицата Мария, научи HotArena.

Благоевградския бизнесмен Димитър Андонов стана баща за трети път, след като половинката му Никол го дари с дъщеря. Самата тя се похвали в социалните мрежи, като пусна снимка на малка бебешка ръчичка. Новороденото се казва Кая. Тя забременява само няколко месеца, след като обявяват, че са заедно.
Бизнесменът има дъщеря от първия си брак с Мара Отварачката. Малката Марая, която скоро стана на 11г. и отпразнува рождения си ден заедно с доведеното си братче, пише „България Днес“.

Благоевградският бизнесмен заживя с блондинката Никол след развода си с чалгарката, а преди това двете дори са били приятелки. Съвсем до скоро Мария и първият й съпруг бяха в много лоши отношения, а Андонов дори не искаше да чуе за нея.
Двамата се разведоха, защото Мария бе на път да го доведе до пълен фалит. Той плащаше много скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. Имането му обаче постепенно започна да се смалява. При развода Мария не взе абсолютно нищо от бившия си, което напълно развали отношенията им.

„С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобила, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. От първия си мъж също не съм взела и лев“, оплака се преди време Мария, писа „България Днес“.
Докато певицата тотално е зачеркнала Гущеров от живота си, то с бащата на детето си в последните месеци е в добри отношения.


Двамата са се разбрали Марая да прекарва повече време с новото семейство на Андонов.
Фолкпевицата няма против, защото така има повече възможности да пътува до Монако, където живее новият й тайнствен мъж.
Източник: Хотарена
Свекърът на Гонзовица я прецака: Добромир Гущеров отсече, че няма никакво доверие на СветланаПлеймейтката Светлана Василева – Гонзовица, която забърса милионерския наследник Християн Гущеров, о…Aug 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!