Тризначките арестувани в Англия, зоват Борисов за помощ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тризначките, които станаха популярни от телевизионното предаване „Биг брадър“ са били арестувани в Кингстън, Великобритания – градът, в който живеят отскоро. За случката се разбира от публикация в социалната мрежа фейсбук на една от тях – Надежда, която се оплаква от лошо отношение от страна на британските органи на реда, барабар с отношението, което са получили трите сестри от българското посолство на Острова.
„Ето ти това вестниче и се оправяй“, казал им нашенският консул Николай Иванчев.
Моми англичанки: Тризначките Вяра, Надежда и Любов се прекръстиха на Фейт, Хоуп и ЛавПоданиците на Нейно величество са по-щастливи, откакто тризначките Вяра, Надежда и Любов заживяха в …Jul 6 2019vijti.com

В публикацията си Хоуп, както се е прекръстила тризначката, зове премиерът Бойко Борисов да се намеси и да разреши случая лично.
Публикуваме пълния текст на Надежда без редакторска намеса:
Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла . Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!


„Ясно е, че не сте направили абсолютно нищо! Иначе Николай отдавна щеше да е разрешил случая“, подкрепя сестрите техен приятел в социалната мрежа.
От публикацията обаче не става ясно каква е била причината Вяра, Надежда и Любов да бъдат арестувани зад граница.

Припомняме, че поданиците на Нейно величество са по-щастливи, откакто тризначките Вяра, Надежда и Любов заживяха в Лондон, узна HotArena.
Този интелектуален прилив откъм Балканите датира от около две години, когато емблематичните риалити звезди решиха да изберат столицата на Великобритания за свой град. По-важното е, че култовите благоевградчанки вече са досущ моми англичанки.
Това вероятно ги е подтикнало да преведат имената си на английски и съвсем да накарат местната публика да занемее. Така Вяра вече се подвизава като Фейт, новото име на Надежда е Хоуп, а Любов пък вече се представя като Лав, като ги изписват на английски.

Емблемите на „Биг Брадър“ изтъкват, че вече говорят перфектно езика на Шекспир и смятат, че е по-хай да преведат имената си, за да могат всички британци да разберат какво означават те, писа „Галерия“.
Източник: Лупа
Помните ли тризначките от Биг Брадър: Любов Станчева, която роди в Лондон, доведе за първи път бебето си в България СНИМКИТризначките Вяра, Надежда и Любов станаха известни с участието си в риалити формата преди повече от …Jun 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!