Тото и Кристин чакат бебе: Двамата са се сгодили, но го пазят в тайна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Верните почитателки на Йонислав Йотов-Тото ще останат силно разочаровани след новината на „Галерия“, че рапърът и приятелката му Кристин Петринска вече са сгодени.
Изпълнителят от „СкандаУ“ й е предложил преди няколко месеца – малко след като танцьорката му съобщила, че ще става татко. Двамата обаче решили да разкриват колкото се може по-малко подробности от личния си живот и пазят в тайна както годежа, така и бременността на Кристин.
Планирали сватбата да е поне след година, тъй като Петринска не искала да е бременна булка. Бъдещите родилите решили, че би било прекрасно бъдещият им наследник да присъства на голямото събитие и затова отложили датата.
Половинката на Тото обаче все по-трудно успява да прикрие коремчето си. По информация на „Галерия“ годеницата му скоро ще влезе в 6-ия месец и новината неизбежно ще се разчуе.
Благой Георгиев проговори за новото жилище и прословутото стихотворение на Златка в ИнстаграмБлагой Георгиев и Златка не са писали стихотворения Благой Георгиев и Златка Райкова ще станат родит…Jul 1 2019vijti.com

Тези дни Тото участва в предаването на Сантра „Closeup“, където за кратко се появи и Кристин. Макар че беше облечена в широка тениска, по-наблюдателните забелязаха наедрялото коремче.
„Да, много искам да се оженя“, призна в интервюто рапърът, което още веднъж потвърждава слуховете за годеж. Нито Тото, нито Кристин е по пищните сватби и очакванията са по-скоро събиране на плажа с приятели в тесен кръг.
Двамата са заедно сравнително отскоро – по-малко от година. Припомняме, че първа „Галерия“ разкри за бременността на Петринска, още преди месец. Преди Кристин рапърът имаше дълга връзка с Яна Червенкова, по-известна като Кака Яна. След серия от изневери от негова страна Яна го напусна. Именно на нея е посветен касовият хит „Чужди усмивки“. Текста към парчето Тото написва за 1 час – малко след като бившата му си събрала багажа и си тръгнала.

„Популярността има пръст в раздялата ни, но не по онзи начин, по който си мислят всички. Не е прииждането на други моми. Не й признах, че съм го направил. Прибрах се един ден от едно събитие, бях развълнуван, а видях, че тя плаче. Беше намерила разговори, беше чела неща. Исках да я догоня и да поговорим, но не го сторих. 20 минути след това бях написал текста на чужди усмивки. Вече няма смисъл да говорим за случилото се, каквото исках да й кажа, е в песента“, заяви рапърът.
Източник: Хотарена
Любовен хороскоп за лятото: Любовните изживявания на зодиите през това лято ще са особено вълнуващиКакви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп изготви астрологъ…Jun 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!