Тази хубавица е… Кристиян Костов! (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Кристиян Костов отново си е в България, след като цели 14 месеца не се беше връщал в родината си. Младият певец сподели, че ще остане известно време у нас. Той прекара последната година в Москва, където записва и снима клиповете си.
Тази хубавица е... Кристиян Костов! (снимки)

Кристиян, който представи България на „Евровизия“ през 2017 г. и извоюва престижното 2-о място, продължава да залага на все по-женствено излъчване. Костов спокойно може да бъде взет за красива млада дама, особено откакто си е пуснал дълга копринена коса с розови оттенъци. Талантливият изпълнител по нещо напомня за Никол Станкулова, но ако завърши процеса по трансформирането си в жена, ще е даже по-красив от нея.

Кристиян демонстрира висок стандарт на живот, ако се съди по дизайнерските дрехи, с които е облечен – „Баленсиага“, „Шанел“, „Балмен“ за по няколко хиляди евро. Очевидно в Русия има доста почитатели, които се радват на творчеството и финеса на 21-годишното момче-момиче.

Кристиян е облечен с нещо като рокля на „Баленсиага“

Наскоро Кристиян Костов отпразнува 21-ия си рожден ден

Вижте как изглеждаше Кристиян Костов само преди 4 години, когато представи България на „Евровизия“

Кеворк Кеворкян не се стърпя: апартаментите са параван за всичко останалоНеприличието на Цветанов извира още от езика, който използва. Управлява държавата – а не е в състоян…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!