Сурогатна майка роди бебе на шефа на „Фантастико”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шефът на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка – фотографът Костадин Кръстев – Коко станаха родители за първи път. Двамата се радват на бебе, което е износено от сурогатна майка в Украйна, научи Lupa.bg.

Clinica.bg: Бебе почина след разкарване през три болници и поискани 1400 лева от родителите му за превоз до ПловдивСпешна проверка на смъртта на недоносено бебе започва здравното министерство, съобщиха за clinica.bg…Aug 18 2020vijti.com

Бизнесменът Владимир Николов наследи хранителната империя супермаркети от баща си Валери Николов. Младият мъж от няколко години живее на семейни начала с топ фотографа Костадин Кръстев – Коко, който е сред най-талантливите в бранша и е известен като любимец на Лили Иванова.

Костадин Кръстев – Коко

Коко е на 35 години, носител е на приза „Златна игла“ 2013 в категория „Моден фотограф“.  Снимал е голяма част от българския елит – музиканти и певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици за почти всички списания в България. Лили Иванова също неведнъж е заставала пред обектива му и казва, че е „невероятен млад талант“.

Коко рекламира „Фантасико“

Според източниците ни, Владимир Николов е дал семенна течност, с която е заченала украинката, която е получила солидни пари за износването и раждането на бебето. Процедурата малко се забавила заради пандемията от Ковид-19.

Собственикът на „Фантастико” Валери Николов, който е баща на Владимир, вече е приел зетя Коко, който дори снима част от професионалните фотосесии на шефа на хранителната верига. Модерното семейство се грижи отлично за бебето, а в домакинството им помагат две бавачки.

Пастрок нахапа бебе, приличало на баща си Майката Димитрина Стоймирова се страхува за живота си Ден, след като стана известно, че 35-годише…Jun 25 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!