Стоянка Мутафова стана баба: Дъщерята й Муки гледа децата на разведения си любим като свои

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стоянка Мутафова най-после изпитала щастието да бъде баба, макар внуците ѝ да не били точно нейна кръв. Така вече можели да се обръщат към нея децата на нейния кандидат-зет Павлин, в когото щерка ѝ Муки е влюбена от почти 1 година.
Мутафова се шегувала, че и тя била баба, колкото Ламбо бил дядо, защото Стефан Данаилов също има доведени внуци, които са деца на доведения му син Росен Цанков – син на съпругата му Мария от брака ѝ с режисьора Вили Цанков. Приятелят на Мария Грубешлиева има зад гърба си два брака и два развода, както и наследници в Америка. През студените месеци от годината Павлин е при тях, отвъд Океана, но съвсем скоро щял да се върне отново у нас, за да бъде при своята любима. Самата Муки също приемала наследниците му като свои и изобщо не ѝ пречело, че имал богата любовна биография.
Известна руска гадателка пророкува съдбата на голямата Стоянка МутафоваДъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, е живяла в миналия си живот като монахиня в станал…May 15 2019vijti.com

С Павлин щерката на Мутафова се срещнала случайно през миналото лято в Царево, където тя и майка ѝ представяли биографичната книга на театралната легенда. Не било любов от пръв поглед, тъй като двамата имали ученическа авантюра още в гимназията, но после той заминал за Щатите да си търси късмета и пътищата им се разделили. Романтикът бързо преживял разлъката с щерката на Мутафова, за която днес казва, че е голямата му любов, но в промеждутъка от повече от 40 години се утвърдил като отявлен плейбой. Настоящият зет на Стояна имал зад гърба си два брака, два скандални развода и две деца от различни жени.
Като нищо обаче щял да мине и за трети път под венчилото, тъй като щерката на госпожа „Стихийно бедствие“ пак копнеела да се види в бяла рокля. Въпреки че наскоро навърши 68 години, Муки пак искала да бъде булка, тъй като от първата си венчавка не пазела добри спомени.

Преди години тя бе омъжена за гръцки бизнесмен, с когото се разделиха заради намесата на майка ѝ. Тогава Стояна започнала да получава първите си здравословни проблеми и настоявала дъщеря ѝ да се върне в България, за да я гледа и да ѝ помага. Мария съобщила новината на гръцкия си мъж и поискала от него да дойдат в София заедно, но той бил категоричен, че няма да напусне родината си при никакви обстоятелства. Молбите на Мутафова се оказали по-силни от любовта между Муки и свирепия грък и те се разделили с гръм и трясък.
Източник: Ретро
Майката на Катето Евро била благословена с дарба: Помагала е на Георги Калоянчев, Тодор Колев, Стоянка Мутафова и много други известни личностиМайката на актрисата Катерина Евро e била много популярна столична ясновидка. Йорданка или леля Данч…Apr 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!