Стефан Илчев проговори за журито и водещите на „Като две капки вода“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефан Илчев разкри кое е най-неприятното в професията му
Само преди няколко дни Стефан Илчев стана победител в шоуто за имитации „Като две капки вода“. На финала певецът се превъплъти в образа на Лили Иванова и грабна голямата награда от предаването. За тези няколко месеца на екран той успя да спечели и сърцата на зрителите.
В специално интервю след края на шоуто Стефан разкрива как се е чувствал по време на всяко изпълнение на сцената, защо е избрал Лили Иванова за финала и кое е най-неприятното нещо в професията му на изпълнител.
Голям удар за Стефан Илчев след победата му в „Като две капки вода“: Митко Щерев си взема обратно песните на ЛилиСтефан Илчев спечели „Капките“, но проблемите за него тепърва започват. Талантливият имитатор го зак…May 31 2019vijti.com

„За мен бе огромно удоволствие да приема поканата на Маги Халваджиян и на Влади Априлов да съм част от седмия сезон на шоуто“, споделя Стефан за участието си в „Капките“.
Според него, ако всеки подхожда с уважение към образа, който му е се е паднал, няма опасност от провал. „Ако подходиш с уважение, както винаги е било в моя случай, образите ми са се получавали. Не съм имал нито един образ, който да е като гротеска, който да изглежда смехотворно или като пародия. При мен това го е нямало. Радвам се, че успях да покажа, че може да се направи по този начин“, казва Илчев за life.dir.bg.

По време на „Като две капки вода“ видяхме Стефан в много женски образи. Той не крие, че се е чувствал „странно“, когато е трябвало да се превъплъти като жена.
„Странно. Никога не бях ходил на токчета“, казва победителя в шоуто с усмивка на лицето. „Рокли, перуки… малееее. И тези многочасови гримове. Това е просто толкова чуждо за мен.
До момента това е било, не искам да обидя никого от гримьорите, но това е най-неприятната част от моята професия – гримовете“, напълно откровен е Стефан.

Лили Иванова
Той разкрива и защо е избрал да имитира Лили Иванова на финала на шоуто. „Избрах Лили Иванова, за да видя какво е да пееш в образа на Лили Иванова и да правиш пълна имитация. За мен имитацията е това, което се случи на финала. Да пееш нейните песни не е имитиране. В България доста са размити понятията, но това не е проблем. Избрах си точно това, защото исках да направя един подарък за всички, които непрекъснато ме питаха: „Хайде, няма ли да пееш Лили Иванова? Хайде, кога? Защо не ти се пада?“. Казвах им, че не знам, че не зависи от мен“, споделя Стефан.

Големият победител разкрива и какво мисли да оценките на журито в „Капките“. „Донякъде са част от шоуто, донякъде съм се вслушвал в това, което казват за всяко конкретно изпълнение. Наистина в началото беше малко странно за мен, че изглеждаше, че е много лесно. Изглеждаше, че за мен, едва ли не, е било супер лесна задача.
Впоследствие, мисля, че нещата се обърнаха и се видя, че не е никак лесно. Иначе няма как да се избяга от формата, защото оценки трябва да има. Но за мен най-важната оценка бе тази на публиката и благодарени на нея стигнах до финала и го спечелих“, казва изпълнителят.

Зуека и Рачков
Стефан разкрива и как се е чувствал сред водещите и как е приемал непрестанни им закачки. „Радвам се, че преди всеки лайф има генерална репетиция и имаме възможност да присъстваме. Ако тези неща, закачките, не ги знаеш предварително, а ги чуя за първи път по време на лайфа, сигурно няма да мога да стоя дълго време прав. Непрекъснато импровизират и това нещо е неудържимо. И когато чуеш нещата на репетицията, направо е страшно.
След това на живото предаване вече си малко по-подготвен. И въпреки всичко има надграждане на живото предаване и …“, разказва Стефан и допълва, че винаги можеш да очакваш всичко от Зуека и Рачков.
Източник: kliuki.ws
Стефан Илчев получи много примамливо предложение след края на „Капките“Стефан Илчев с примамливо предложение след края на „Капките“ Стефан Илчев се насочва към киното. Сле…May 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!