Стефан Данаилов с влошено здраве, репетира в инвалидна количка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ламбо с влошено здраве, репетира в инвалидна количка, премиерата на „Актрисата” виси на косъм
Стефан Данаилов не може да ходи заради напредналия паркинсон и още куп заболявания.
Но за нищо на света не се отказва да води пълноценен живот.
Само след месец трябва да се завърне на сцената.
Мастера смята да направи голямото си завръщане в Народния театър с постановката „Актрисата”. В която си партнира със старата си любов Аня Пенчева на 7 юни. Затова актьорът въпреки, че е в количка за инвалиди е на репетиция всеки ден.
Стефан Данаилов след кончината на Виолета Гиндева: Някои от най-добрите неща, които съм правил на младини, са с нея„От вас разбирам. Горката Валка, Боже! Бог да я прости“, каза проф. Стефан Данаилов пред ПИК след тъ…Apr 22 2019vijti.com

Няколко седмици преди усетил, че краката не го държат, но не се отказал от представлението. На което е постановчик. Пред него стояла дилемата или да се предаде и откаже или пък да промени ситуацията с героя си. Ламбо избрал второто. Ролята си на застаряващ годеник в представлението ще изиграе на колела.
Колегите му от Народния разправят, че в момента Стефан Данаилов се чувства добре. Но няма гаранция в бъдеще какво ще е здравословното му състояние.
Ако не дай Боже нещо се влоши ще се промени плана.
Нещо, което се е случвало и досега.

Ламбо не се бе появявал пред публика години наред заради тежкото си онкологично заболяване. Тогава не трябваше да контактува с много хора заради слабия си имунитет.
Но миналата година големия актьор си позволи едно турне в страната и чужбина. Където представи биографичната си книга. Той се надява завръщането му в театъра макар и на количка да стане събитието на годината в театъра, предават от blitz.bg.
Синът на големия актьор е една от най-големите му радости в живота.
Наследникът на Ламбо се ожени за дългогодишната си приятелка Виктория и учи медицина.

Той се е отдал изцяло на амбицията си да е в помощ на хората като лекар.
Владимир пристигна в България в края на май заедно със съпругата си. Това бе и първата среща на Виктория със Стефан Данаилов, откакто му стана официална снаха.
Ламбо не можа да присъства на сватбата на двойката в Щатите заради влошеното си здравословно състояние, което не позволяваше далечен полет.
Тогава Владимир заяви, че със сигурност няма да има възможност да види баща си през следващите 7-10 години, тъй като времето му ще е заето изцяло с обучението по медицина.
Източник: Разкрития.ком
Ламбо плаща по 5 бона месечно на безработния си син: Стефан Данаилов издържа Влади и погасява кредита муСтефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5 хиляди лева издръжка. Макар наследникъ…Feb 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!