Сръбска врачка вкара Гришо в супер форма, като използва конска плацента

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сръбската знахарка Мариана му оправила рамото с конска плацента
Първата ни тенис ракета Григор Димитров се похвали, че е излекувал рамото си, без да се оперира – пише в. „Уикенд“. Хасковлията имаше болки от доста време, но се притесняваше да легне на хирургическата маса.
„Не претърпях операция, което бе най-големият позитив. Никога по-рано не съм бил контузен. Случи се за пръв път в живота ми и трябваше също така да се справя“ – заяви Гришо, без да казва къде и как се е лекувал.
Защо Гришо играе с черна кърпа на челото: Стресът промени много Григор ДимитровГригор Димитров върви по стъпките на Андре Агаси? Феновете на българската тенис звезда не спират да …Aug 28 2019vijti.com

Говори се, че Григор Димитров е бил тайно в Белград, където се подложил на процедурите на прочутата лечителка Мариана Ковачевич. За нея се знае, че използва конска плацента, с която цели травмита на ред известни спортисти.
Медиите я обвиняват в шарлатанство, но е факт, че лечението й помага в доста случаи. Нейни пациенти са били звезди от английската висша лига като Робин ван Перси, Франк Лампард и Глен Джонсън, както и нашият Димитър Бербатов. Сега и Гришо се е подложил на процедурата, която очевидно е дала ефект в неговия случай. Нищо чудно към сръбската лечителка да го е насочил именно Димитър Бербатов, с когото са в много близки отношения. Именно с парите на Фондацията на Бербатов детето чудо Григор израсна като световноизвестен тенисист.

Вчера най-добрият български тенисист победи легендарния Роджър Федерер с 3:2 сета в последния за годината турнир от Големия шлем в Ню Йорк.
Така българинът за първи път ще играе на полуфинал на US Open, където ще се изправи срещу руснака Даниил Медведев. Това е първа победа за Григор от 8 мача срещу Федерер.
Петсетовата битка продължи 3 часа и 13 минути на кортовете „Артър Аш“ и предложи невероятен тенис за феновете на спорта, които бяха изпълнили до краен предел трибуните. С този успех Григор Димитров ще се изкачи от 78-а позиция в световната ранглиста до минимум 25-а, считано от понеделник.
Това е цифровото и спортно-техническо изражение на успеха му, но мачът има и едно друго отражение. На кортовете у нас ежедневно тренират стотици деца, които от днес имат още един огромен повод да мечтаят, че един ден могат да бъдат като идола си Григор Димитров, който победи своя.
Източник: kliuki.ws
Григор Димитров показа дома си за пръв път СНИМКИБългарската тенис легенда Григор Димитров за пръв път показа дома си в социалните мрежи. Спортистът …Aug 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!