Сравниха със земята голямата любов на Слави Трифонов, демонстрира голяма некомпетентност

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите.
Тя трябваше да дава съвети на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”, но не успя да помогне на смелчаците.
В коментарите си феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите. Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, отколкото личното й отношения към двойките и знанията й по психология.
Човек от екипа на Слави Трифонов остана без стотинка, жена му го издържаAдeлинa Coлтapийcĸa cи взe зacлyжeнa пoчивĸa cлeд нaтoвapeнaтa cи пpoгpaмa oĸoлo нoвaтa cи мoднa лин…May 29 2019vijti.com

На особен присмех е подложено и участието й в последния епизод, в който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които й обявиха решението си да се разведат.
Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар. „Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и я обявява за „много зле”.
Ангелова се пробва в телевизията още миналата година, като даваше съвети в Би Ти Ви и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана, но засега зрителите не са на нейна страна.

„Хората трябва да бъдат смели. Дали ще намерят половинката си в риалити формат, дали ще я намерят в работата, или когато отидат на среща, въпросът е да не се затворят и откажат“, сподели наскоро психологът Маги Ангелова пред „На кафе“.
Според нея обществото все по-малко робува на приетите социални норми за дете и брак до определена възраст. В динамичното съвремие борбеността за израстване прави човек по-нетолерантен и недоверчив към връзките му с другите.
Двойките от втория сезон на „Женени от пръв поглед“ имат нелеката задача да напаснат различията си, да опознаят напълно непознатия човек срещу себе си, защото „щастието е като парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си,а след това да избереш с кого да споделиш аромата.“, разказа още психологът.
Източник: Марица
Стана ясно защо Слави Трифонов продава жилището си в СофияСлави Трифонов разкри защо е решил да продаде столичния си дом Шоумена Слави Трифонов официално прод…May 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!