Снахата на Искра Фидосова показа годежния пръстен с уникален диамант

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снахата на Искра Фидосова се фука с уникален диамант. Хубавата Лора получи от гаджето си Франсоа предложение за брак, придружено от пръстен, който събра погледите мрежата, научи HotArena.
Младата красавица много скоро ще влезе в семейството на бившата първа дама на ГЕРБ. Тя получи предложение за брак още през февруари, като веднага каза „Да”.
Бъдещите съпрузи не крият, че сватбата чука на вратата и вече имат дори нов дом. Фидосова се изнесе от столичното си жилище в лъскав столичен квартал, за да се нанесат младите там. Двойката се изнесе към Монтана, където съпругът на Фидосова управлява ресторант, а тя—собствената си кантора, пише „България днес“.
Искра Фидосова зарадва сина си Франсоа с царски подаръкБившата първа дама на Герб Искра Фидосова ощастливи наследника си. Подари на сина си, който върви по…Apr 30 2019vijti.com

Бъдещите младоженци междувременно се чудят къде да се венчаят, но вместо да мислят за гости, покани и цветя, те не спират да обикалят. Наскоро дори посетиха Копенхаген.
Що се отнася до сватбата, двойката категорично не желае да е в Монтана, тъй като приятелите им са в столицата. Самият Франсоа от години живее в София, където учи и право, а Лора е столичанка и в момента следва архитектура там.
Наскоро стана ясно, че бившата първа дама на Герб Искра Фидосова ощастливи наследника си. Подари на сина си, който върви по стъпките на майка си в правните науки, луксозен апартамент.
Той се намира в тузарският квартал „Южен парк” в луксозна кооперация.

Искра Фидосова окончателно загърби София и дори променила софийската си регистрация, коментират близки до юристката, пише „България Днес”.
Затова остави красивото жилище на сина си и бъдещата му съпруга
Фидосова напълно одобрявала бъдещата си снаха, а с майка й-Алиета са първи приятелки.
Предоставянето на апартамента в луксозният квартал до басейна „Славия” е своеобразен подарък за предстоящата сватба на двамата млади. В лъскавото жилище се очаква бъдещите младоженци да свият семейното си гнездо.

А Искра Фидосова и съпругът й Томислав са се оттеглили на спокойствие в родния й град Монтана. Освен че работи в Монтана като нотариус, Фидосова върти и няколко заведения на фамилията.
Те притежават прочут ресторант насред езерото на града и пицария с ултрамодерен детски кът.
Детският кът е снабден с бронирани стъкла, напълно обезопасен и с много модерен вид.
Освен това той е под постоянно видеонаблюдение. В своето собствено заведение герберката се изявява не само като управител, но и като пицар. Тя предлага на клиентите си разнообразие от пици и наливна пенлива бира. Явно работата й харесва и й доставя голямо удоволствие.

Мениджър на ресторанта е мъжа й, който не пропуска да покани поредната сръбска турбозвезда на фолка, за да весели гостите в заведението им.
Източник: Хотарена
Искра Фидосова хвана на тясно годеницата на сина си, постави й железен ултиматумСуров ултиматум е поставила Искра Фидосова към годеницата на сина си Франсоа Фидосов. Правистката на…Mar 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!