Слави Трифонов получил доста апетитно предложение от братя Домусчиеви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов е отхвърлил апетитно предложението от новите собственици на Нова тв братя Домусчиеви да премести шоуто си при тях. Той е твърдо решен да се бори за благото на България и затова ще пристане на … народа, обясняват запознати.
И допълват, че шоуменът няма да регистрира партия, а гражданско движение, което ще промотира с поредица летни концерти в цялата страна. В тях, разбира се, ключова роля ще играе „Ку-ку бенд“.
През 19-те си години в бТВ Слави Трифонов винаги е имал ясна гражданска позиция и се очаква много хора да го последват. Единственият им страх обаче е, че за пореден път ще бъдат излъгани.
Стана ясно защо Слави Трифонов продава жилището си в СофияСлави Трифонов разкри защо е решил да продаде столичния си дом Шоумена Слави Трифонов официално прод…May 20 2019vijti.com

Точно това тревожи и самия Трифонов. Как да се справи с огромния дефицит на доверие в обществото ни ще бъде най-голямото предизвикателство за него.
наскоро стана ясно, че Слави е уведомил музикантите от „Ку-ку бенд“ да имат готовност за извънредни предизборни концерти из цяла България през лятото. При положение, че бъдат насрочени извънредни парламентарни избори, то лятната обиколка на Трифонов из страната може да стартира още през август. Засега не е известно дали новата политическа формация на Слави Трифонов планира да участва на местните избори, които трябва да се проведат през есента.

Запознати издават, че Дългия все още нямал готовност да издига и подкрепя кандидати за кметове и общинари в страната. Затова щял да играе със свои кандидати само в големите градове. Със сигурност, той ще подкрепи Мая Манолова в София.
Стана още ясно, че Слави Трифонов е наложил забрана на хората си да споменават изобщо думата „партия“. На книга неговия проект ще бъде основан като гражданско движение, за да не бъдат отвратени хората от появата на поредна партийна централа.
Доколко ще успее новият политически проект, тепърва предстои да разберем. Факт е обаче, че изтормозеният народ вече не вярва на никого.
Източник: Марица
Рачков и Халваджиян прецакват Слави Трифонов: Шоуменът вече съжалявал, че е взел прибързано решениеСтрашна дилема отново тресе Слави Трифонов, след като обяви край на приключението си в bTV и край на…May 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!