Слави Трифонов обяви: Шоуто ще продължи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов ще изгрее в ново амплоа
Близо два месеца след като обяви, че спира своето шоу, Слави Трифонов най-после призна, макар и не директно, че няма никакво намерение да се отказва от телевизионните изяви – пише в. „Уикенд“. Дългия къса с Би Ти Ви в края на юли, но ще бъде на екран отново от есента. Най-вероятната дата за старт на новия му проект е 1 септември – отбелязва изданието.
Шоуменът от Учиндол уж пази в дълбока тайна намеренията си за своето бъдеще след финала на предаването, в което изкара 19 години, но в понеделник повдигна завесата по време на актьорската вечер. По всичко личи, че Слави Трифонов и хората му се готвят не толкова за политически проект, както много наблюдатели подозират, колкото за ново шоу.
Слави Трифонов на тайна вечеря с Дарина Павлова: Шушукат си в специално ВИП помещение без риск от подслушванеСлави Трифонов е бил забелязан на вечеря с Дарина Павлова преди няколко дни, докладваха очевидци на …Jun 30 2019vijti.com

Това стана ясно в уж непланиран диалог на водещия с актьора Краси Радков. За всеки запознат с трудовите навици в екипа на Дългия е ясно, че пред камерите там не става нищо непланирано – всичко тече по сценарий, дори и най-невинните на пръв поглед шегички между шефа и неговите подчинени.
От въпросния диалог, издържан в стил: „Какво правя аз от 1 септември, шефе?“, Слави отвърна: „На теб пък кой ти каза, че ще е точно от 1 септември?“ – стана ясно, че шоуто ще продължи да съществува, само че в друг ефир и с леко променена форма. Дългия обеща да даде повече информация по темата, когато му дойде времето, вероятно имайки предвид, че му остават още няколко предавания до 31 юли.
Най-упоритият слух, който се върти в общественото пространство, че Слави Трифонов се договаря с братя Домусчиеви, собственици на Нова тв.
Иначе казано, както пее Фреди: „Show Must Go On!“…

Припомняме, че Слави Трифонов е бил забелязан на вечеря с Дарина Павлова съвсем наскоро.
Шоуменът в оставка и вдовицата на Илия Павлов, която очевидно се е върнала по свои лични дела у нас, прекарали заедно около 3 часа в едно от най-луксозните столични заведения във вторник вечер. Двамата били настанени в специална ВИП стая на ресторанта, за да не бъдат подслушвани от останалите посетители.
Трифонов не крие, че е много близък приятел на Дарина Павлова. Той често гостува в дома й в Рим, а преди няколко години милионерката се съгласи да участва като жури в продуцираното от него риалити „България търси талант”. В последните години наследницата на убития бос на „Мултигруп” Илия Павлов се занимава с продуциране на филмови продукции.
Източник: kliuki.ws
Вокалистка на Слави Трифонов си отмъсти бавно и жестокоВокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова безапелационно застана на страната на шефа си в конфл…Jun 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!