Слави има връзка с гимнастичка: Трифонов влюбен в 22-годишната Снежана Дечева

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Слави Трифонов има връзка с красива гимнастичка, твърди столичен таблоид. Според жълтото издание, Дългия от няколко месеца е влюбен в грацията Снежана Дечева. Хубавицата е на 22 години и освен активна спортистка, е и модел в агенция „Ивет Фешън“.
Според публикацията, Трифонов се запознал с гимнастичката малко преди турнето му „Има такъв народ“ в Лондон в зала „Арена“ миналата година. Снежана танцувала на концерта му заедно с останалите девойки от ансамбъла. Двамата тогава разменили координатите си и явно след това са продължили да се срещат.
Преди дни Трифонов поканил младото момиче на вечеря в София, твърди вестника.
Разстреляният Георги Стоев предсмъртно: Сашо Дончев даваше 40 000 долара месечно на Слави ТрифоновСтоев пише бестселърите си през 2006-2007 г., а през 2008-а е разстрелян като куче насред София близ…Aug 13 2019vijti.com

Слави преди това я взел с джипа си и двамата се отправили към изискан столичен ресторант. Дечева наскоро празнувала рождения си ден и се похвалила пред приятелките си, че получила невероятен подарък от много специален за нея човек.

Снежана Дечева успяла да омая Слави на концерта му в Лондон миналата година
Също така, вчера стана ясно, че бившата приятелка и голяма любов на Слави Трифонов Магдалена Ангелова била поканена в новата телевизия на шоумена „Седем осми“. Това гласи последната клюка в тв средите, като според запознати Дългия предложил на психоложката да води собствено предаване, узна „Галерия“.
То щяло да бъде със социална насоченост, тип риалити, по подобие на „Истински истории“ по Би Ти Ви и „Съдби на кръстопът“ по НОВА.

В него щели да бъдат представяни реални казуси от практиката на Маги като семеен терапевт.
За разлика от сходните риалити шоута, предаването по „Седем осми“ щяло да бъде съсредоточено изцяло върху изграждането на семейните ценности и съхраняването на добрите взаимоотношения между партньорите.
Маги все още обмисляла офертата, твърдят запознати. Психоложката и Слави поддържат връзка само като приятели. Съпругът на Ангелова обаче имал притеснения жена му да работи за бившия си, пък макар парите да били доста добри. Трифонов предлагал на Маги месечна заплата от 10 000 лева, като й дал пълна свобода сама да събере екип от хора и да напише концепцията на предаването.

Припомняме, че Ангелова вече има опит в риалититата. Тя участва в тазгодишния сезон на „Женени от пръв поглед“ като мачмейкър и терапевт. За съжаление, нито една от четирите двойки не успя да запази семейния си статут.
Източник: лупа
Слуховете, че Слави Трифонов ще купува телевизия „Евроком” се оказаха неверни: Дългия е хвърлил око на друг ефирДълго тиражираните слухове, че Слави Трифонов ще купува телевизия „Евроком”, се оказаха само слухове…Aug 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!