Симона Загорова с рожден ден в Гърция: Половинката на Глория – бизнесменът Йордан Джермански, не присъства на събитието

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Симона Загорова навърши 23 години. В последния ден на септември своя рожден ден отпразнува дъщерята на поп фолк изпълнителката Глория – Симона. 23-годишната певица, която върви по стъпките на майка си и също се изявява на музикалната сцена, но в различен жанр, отбеляза личния си празник в Кавала, Гърция.
Южната ни съседка е една от любимите дестинации не само на Глория, но и на Симона. Майка и дъщеря прекараха голяма част от лятото именно там. Затова и няма нищо чудно в решението им да отпразнуват рождения ден на Симона в Гърция и да вдигнат голямо тържество край приказните заливи на Егейско море, пише life.dir.bg.
На тържеството присъстваха много от близките и приятелите на рожденичката. Сред тях бяха гримьорът Мис Бони, както и Никол Тодорова – участничка от риалити формата „Гласът на България“, която участва в предаването, благодарение на подкрепата на Загорова.
Щерката на Глория – Симона Загорова, влезе в позорна битка с Андреа: Конкуренцията е жестокаСимона Загорова може да е взела таланта на именитата си мама Глория, но не е наследила хубавата фигу…Sep 16 2019vijti.com

В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Глория сподели снимки от тържеството. „Пожелай си, дерзай и сбъдвай всяко свое желание, защото съдбата обича смелите! Честит 23-ти рожден ден, мила Мони!“, написа Глория към кадър, на който Симона духа свещичките на тортата, за да поздрави дъщеря си.
Рожденичката също качи снимки и видеа от празника си в профила си в Инстаграм. От тях се вижда, че празникът е бил на ниво. Вдигат се наздравици и се пее „Happy Birthday“. Прави впечатление, че половинката на Глория – бизнесменът Йордан Джермански, не присъства на събитието.
„Перфектен 23-ти рожден ден! Обичам ви“, пише в социалната мрежа Загорова към колажа от селфита, на които позират двете с майка й.

За повода Глория е заложила на нежна рокля в прасковен цвят с презрамки през врата, а Симона е предпочела черен тоалет. Прави впечатление колко много си приличат майка и дъщеря.
Към качените кадри в мрежата Симона получи много честитки и мили пожелания по случай личния си празник.
Припомняме, че Симона Загорова също стана жертва на хакерска атака. През последните месеци много известни личности пропищяха от хакери, които откраднаха профилите им в социалната мрежа Инстаграм. Една от тях беше и поп фолк изпълнителката Преслава, която след много опити успя да си върне стария профил.
Симона също направила опит да си върне стария профил в социалната мрежа, но не е имала късмета на Преслава, става ясно от публикацията в новия й профил. В него дъщерята на Глория пише, че това не я притеснява особено. Тя не мисли да се стресира заради един профил и няма никакво намерение да се поддава на изнудване или тормоз.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Perfect Birthday ? #23? Обичам ви!!! ❤️❤️❤️

Публикация, споделена от ? ?????? ???????? ? (@simonazagorova21) на


Източник: kliuki.ws
Дъщерята на Глория – Симона Загорова, пострада от ревнива женаСимона Загорова също стана жертва на хакерска атака. През последните месеци много известни личности …Jul 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!