Симона Загорова изправи майка си на нокти (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар и вече отдавна да е пълнолетна, гласовитата Симона Загорова си остава изключително привързана към своята майка, Глория . Сега обаче тя успя да изправи прочутата си родителка буквално на нокти с решението, което взе.

Послучай своя 24-и рожден ден Симона реши да избяга далеч извън България, което доста притесни загрижената Глория, предвид дестинацията, към която се отправи.

Макар в момента пътуванията да не са препоръчителни, щерката на най-голямата фолк звезда у нас се качи на самолета с гаджето си и отиде при баща си, който от години живее в Швеция – една от страните, засегнати масово от новия коронавирус.

Симона Загорова семейство

„Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи“, написа Симона върху първите снимки от своето ново пътешествие, като за първи път ще пътува с новото си гадже – полицаят Даниел.

Симона реши да посрещне родждения си ден в компанията на своя баща Илиян Загоров, който след раздялата с Глория живее в Швеция. Разделят се, когато Симона е още малка, но грижите за нея поема майката. Въпреки всичко, Симона остава привързана към баща си.

В момента е в при него в Стокхолм, макар Глория да е била против това пътуване. И не че се опитва да я отдалечи от баща й, а защото времето е доста рисковано и властите препоръчват да се пътува само по необходимост.

Илия Загоров за първи път се среща с новото гадже на дъщеря си и вече е даде благословия на техните отношения. Споделил на Симона, че е горд от нейния избор и се надява да съумеят да запазят любовта си чиста.

Симона Загорова с рожден ден в Гърция: Половинката на Глория – бизнесменът Йордан Джермански, не присъства на събитиетоСимона Загорова навърши 23 години. В последния ден на септември своя рожден ден отпразнува дъщерята …Oct 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!