Силни чувства: Светлана Гущерова легна под ножа заради съпруга си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова прибягва до корекция на бюста заради съпруга си
Светлана Гущерова прибягва до корекция на бюста заради съпруга си Християн Гущеров. Това обаче води до нетърпими болки, признава плеймейтката. „Много ми тежат и често ме болят кръстът и гърбът. Понякога ми е много трудно, но стискам зъби“, коментира изкусителката, която в момента е на почивка в Гърция.
Светлана публикува предизвикателно видео, на което щедро показва силиконовата си гръд, която е впечатляващо голяма, пише „България днес“. В оскъдно облекло в хотела си тя разхожда уголемените гърди, като акцентира и върху стегнатото си тяло след раждането на дъщеря си Анелия – Добромира.
Гръдната обиколка на Гущерова доближава колосалните 100 см, които я изстрелват в топпозициите за най-голям бюст по родните географски ширини. Светлана разкрива и голямата причина да си уголеми женските достойнства. „Съпругът ми Християн харесва големи гърди.
Светлана Гущерова отговори на упреците, че е лоша майка: Моделката разкри истината за почивките сиCвeтлaнa Гyщepoвa зaтвopи ycтитe нa xeйтъpитe, ĸoитo я oбвиниxa, чe e лoшa мaйĸa Cвeтлaнa Гyщepoвa н…Sep 8 2019vijti.com

Това е нещо, което е нормално за повечето мъже, и той не прави изключение. Затова и прибягнах до хирургическата интервенция.
Въпреки че болките са много големи, не съжалявам, че го направих. Засега не смятам да си правя нова операция, но не искам да казвам крайната си дума, защото всичко може да се случи“, споделя една от най-популярните родни плеймейтки.
След края на бременността си тя наля и солидно количество хиалурон в устните си, които допълват екзотичната й сегашна визия.
Въпреки че вече е майка, Светлана не е забравила как да провокира мъжкото въображение. Във видеото от Гърция тя не само се разхожда предизвикателно с полуголо състояние, но и еротично хапва диня, което кара мъжките й фенове да занемеят.

В южната ни съседка Светлана е в компанията на мъжа си, детето и своята майка, а често на кадрите може да бъде видян и поп фолк изпълнителят Азис. Певецът и Гущерова са дългогодишни приятели и често си гостуват, а Християн Гущеров обича да сяда на тежки софри заедно с изпълнителя.
Припомняме, че Светлана Гущерова не прави и крачка без да се консултира с астролог. Щастливата майка направо луднала по астрологията и за всичко се допитвала до звездите. А след последното предсказание Светлана не можела да си намери място от вълнение.
От известно време по астрологията луднал и съпругът на плеймейтката – Християн Гущеров. Той също започнал да се води от астро съветите преди да предприеме каквото и да било. Светлана и Християн имали лична астроложка, до която се допитвали при всяка важна крачка в живота им. Звездобройката вече над година и половина вещаела бъдещето на двойката, а по думите на г-жа Гущерова всичките й предсказания се сбъднали с абсолютна точност.

Астроложката й предсказала също кога ще се омъжи и кога ще забременее. „Каза ми кога ще се омъжа, кога ще забременея.
Беше ме предупредила, че ще зачена до 12-ти юли миналата година. После се оказа, че наистина така стана – заченах точно в деня на подписването ни с Хриси – 1 ви юли. На самата сватба вече съм била бременна, а аз разбрах 5 дни след това“, признава Светлана в интервю.
Гущерова се допитвала до астроложката за важните крачки, които прави в живота си. Наскоро Светлана отново била на сеанс при личната си астроложка. Този път тя пророкувала, че до края на 2019-та година или в началото на 2020-та година, на семейство Гущерови им предстои отново блага вест. Тогава Светлана и Християн ще очакват нов член на семейството.
Източник: хотарена
Светлана Гущерова под домашен арест: Гущеров е наложил строги правилаХристиян Гущеров не дава на жена си да общува с приятелките си Светлана Василева, вече Гущерова, е б…Aug 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!