Силвена Роу си пусна снимка от спалнята

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Силвена Роу продължава своите откровени и на моменти предизвикателни постове в социалнати мрежи. Тази сутрин тя показа пред всички истинското си лице, при това в най-прекия смисъл на тези думи.

Шеф Роу публикува снимка от леглотото си, както тя самата пише – „няма грим, няма филтър, няма Фотошоп, само 9 часа сън!”

Майсторката на кулинарното изкуство продължава своята кампания да показва пред почитателите си, че възрастта не трябва да кара жената да се чувства потисната, а напротив.

Шеф Роу демонстрира, че с малко повоче допълнителни усилия една дама може да е привлекателна и уверена в себе си независимо от годините.

Освен гимнастиката, тя прибави към програмата си за здраве и красота и ходенето, като написа дълъг пост във Фейсбук колко добре се чувства, след като е извървяла 11 км.

Шеф Силвена Роу се разгневи: Омръзна ми! Българинът не е беден, никога не е бил беден / ВИДЕОШеф Роу направи поредното си включване на живо с последователите си в социалната мрежа, като отговар…Jul 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!