Светлана Гущерова си пусна снимка без капка грим. Ето как изглежда (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите на социалните мрежи да качват свои безупречни снимки, поддържайки илюзията, че не са просто хора, а истински „интернет божества“, които нямат и един недостатък.

Светлана Гущерова мечта за всеки мъж: Моделката се превърна в перфектната домакиняСветлана Гущерова вече готви Светлана Гущерова се превърна в домакиня. Майчинството тотално я промен…Oct 5 2019vijti.com

Тогава синоптичката изрази мнението си, че човек трябва да залага на естествената си красота, макар и с малките несъвършенства, които по принцип се опитва да прикрие с грим или програми за обработка на изображения. Тя отправи предизвикателство към всички дами в интернет пространството, включително и популярните, да качат свои фотографии без макиаж или допълнителни филтри.

Без притеснение самата тя даде пример, споделяйки свои селфита в абсолютно натурален вид.

Нейната провокация не само се разпространи светкавично във всички платформи, но и срещна масово одобрение. Вследствие, в рамките само на 3 дни, безброй момичета се присъединиха към своеобразното движение „#качиснимкабезгрим“.Предизвикателството прие и Светлана Гущерова, която е от жените, държащи на добрия външен вид. Като история в своя личен Инстаграм акаунт тя качи снимка, на която няма и следа от червило, очна линия, спирала и т.н.

„Ето го резултатът, когато изтрия грима. Дори и без него не се разделям с усмивката си, защото тя е най-добрият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа!“, гласи посланието към публикацията ѝ.

Никол Станкулова отговори на плеймейтката с благодарност.

„Прекрасна си“, написа тя и добави емотикон във формата на сърце.

Източник: ЗаЖената

Светлана Гущерова готви в златни съдовеБившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга Светлана Гущерова смая телевизионните зрители с лу…Jan 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!