Светлана Гущерова си пусна снимка без капка грим. Ето как изглежда (снимки)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите на социалните мрежи да качват свои безупречни снимки, поддържайки илюзията, че не са просто хора, а истински „интернет божества“, които нямат и един недостатък.

Светлана Гущерова мечта за всеки мъж: Моделката се превърна в перфектната домакиняСветлана Гущерова вече готви Светлана Гущерова се превърна в домакиня. Майчинството тотално я промен…Oct 5 2019vijti.com

Тогава синоптичката изрази мнението си, че човек трябва да залага на естествената си красота, макар и с малките несъвършенства, които по принцип се опитва да прикрие с грим или програми за обработка на изображения. Тя отправи предизвикателство към всички дами в интернет пространството, включително и популярните, да качат свои фотографии без макиаж или допълнителни филтри.

Без притеснение самата тя даде пример, споделяйки свои селфита в абсолютно натурален вид.

Нейната провокация не само се разпространи светкавично във всички платформи, но и срещна масово одобрение. Вследствие, в рамките само на 3 дни, безброй момичета се присъединиха към своеобразното движение „#качиснимкабезгрим“.Предизвикателството прие и Светлана Гущерова, която е от жените, държащи на добрия външен вид. Като история в своя личен Инстаграм акаунт тя качи снимка, на която няма и следа от червило, очна линия, спирала и т.н.

„Ето го резултатът, когато изтрия грима. Дори и без него не се разделям с усмивката си, защото тя е най-добрият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа!“, гласи посланието към публикацията ѝ.

Никол Станкулова отговори на плеймейтката с благодарност.

„Прекрасна си“, написа тя и добави емотикон във формата на сърце.

Източник: ЗаЖената

Светлана Гущерова готви в златни съдовеБившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга Светлана Гущерова смая телевизионните зрители с лу…Jan 11 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!