Светлана Гущерова получи много скъп подарък от мъжа си за специалния им повод

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милионерската съпруга Светлана Гущерова получи диаманти от мъжа си
Миналото лято двойката сключи брак на пищна церемония и сега отбелязва първите си 12 месеца като семейство. Плеймейтката се похвали, че получила огромна кошница с цветя от съпруга си по този повод, но милионерският наследник й поднесъл и още един скъп дар – диамантени обеци – пише в. „Уикенд“.
„Преди една година се врекохме във вечна любов! Една година като семейство, изпълнена с безмерно щастие, разбирателство и уважение. Една година, в която любовта ни прерасна в живот – нашата дъщеря“ – написа Светлана Гущерова в личния си профил в Инстаграм.
Светлана Гущерова не може да си намери място, неочаквано предсказание й отне съняСветлана Гущерова зачева до края на годината Светлана Гущерова не прави и крачка без да се консултир…Jun 15 2019vijti.com

В празничния ден мъжът й я изненадал със скъпо бижу, шоколадова торта и 300 рози, разположени в красива кошница.
Малката Ани се появи на бял свят в края на февруари. Тя проплака за първи път преждевременно и се наложи да прекара известно врема в кувьоз, но за щастие всичко приключи благополучно за семейство Гущерови.
Малко след раждането Светлана се тунингова и напомпа бюста си със силиконови импланти. Това явно личи от последните й снимки, на които позира с изрязан бански костюм. Макар че е луда почитателка на хирургическите интервенции, плеймейтката твърди, че няма да се върне към разголените фотосесии. Навремето тя не пропускаше светско парти, ала животът й се промени, откакто се обвърза с Християн Гущеров.

Припомняме, че Плеймейтката и съпругът й работят за второ бебе. Щастливата майка признава, че иска да забременее максимално бързо и да има още едно отроче. В края на февруари Гущерова роди дъщеричката си Анелия-Добромира. Малката принцеса остана известно време в кувьоз, тъй като беше прекалено слабичка. Светлана и Анелия бяха изписани след престоя си в болницата и в момента са в отлично здраве и са у дома.
Г-жа Гущерова вече няма търпение да стане майка отново.
„Много искам пак да съм бременна. След раждането трябваше да мине известно време, докато се възстановя, защото родих със секцио. Когато този период отмине, може отново да се правят опити за бебе“, казва Светлана. Тя споделя също, че ще е щастлива да има две деца, но три вече ще й дойдат малко множко и иска да се спре до само още едно отроче.
Източник: Разкрития.ком
Светлана Гущерова не спира да хвали Християн, излязоха наяве още факти около майчинството йСветлана Гущерова направи нови разкрития за майчинството. Плеймейтката и съпругът й Християн Гущеров…May 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!