Светлана Гущерова мечта за всеки мъж: Моделката се превърна в перфектната домакиня

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова вече готви
Светлана Гущерова се превърна в домакиня. Майчинството тотално я промени. Това призна самата тя в разговор с феновете си в социалната мрежа Инстаграм. „Станах по-спокойна, по-търпелива, смирена, грижовна, отговорна… Вече мисля първо за малката, после за мен…
Преди това долавях нотки на егоизъм в себе си и това не ми допадаше… С две думи дъщеря ми е моята светлина“, сподели Гущерова, отговаряйки на зададените й въпроси от нейните почитатели. Откакто е майка и съпруга, Светлана се грижи не само за себе си, но и за семейството си.
Светлана Гущерова издаде любопитни подробности от почивката си Азис: За последната фотосесия изкара шеф-готвача от хотела, за да ми държи чадъраФолкпевецът Азис е откраднал дюшек от магазин в Гърция, разбра HotArena. Издаде го не друг, а дружка…Oct 1 2019vijti.com

И докато преди да стане г-жа Гущерова, Светлана не обичаше да влиза в кухнята, а се грижеше предимно за чистотата вкъщи, сега тя все по-често се задържа там. Това се вижда от поредното стори в социалната мрежа Инстаграм, което г-жа Гущерова сподели със своите последователи.
Преди време Светлана залагаше на по-лесни рецепти, като пържоли, например, но царят в кухнята бе Християн. „Преди седмица му направих свински пържоли. Рецептата е моя. Слагам много подправки и затова винаги се получава вкусно“, сподели преди около година Гущерова пред „България днес“. „Но той е готвачът вкъщи, защото на него много повече му се удава. Готвенето му е хоби“, каза още Светлана тогава.

Очевидно година по-късно нещата в семейството коренно са се променили и младата майка се задържа все повече в кухнята, където приготвя храна не само за малката си дъщеря Анелия-Добромира, но и за цялото семейство.
А докато готви и се грижи за малката си принцеса, Светлана намира време и да поговори с феновете си. Вчера тя отговори напълно искрено на въпросите, които й зададоха в мрежата. Светлана им призна, че е много суеверна и че скоро няма да им покаже Анелия-Добромира, както беше обещала. А това определено ги разочарова.

Припомняме, че наскоро Cвeтлaнa Гyщepoвa дaдe интepвю пpeд Maги Cидepoвa зa пpeдaвaнeтo „Ha ĸaфe”. Mилиoнepĸaтa cъпpyгa нe cпpя дa ce xвaли ĸaĸ вcичĸo й e нapeд и ĸoлĸo мнoгo й зaвиждaт xopaтa.
Гocпoжaтa, ĸoятo cтaнa мaйĸa в нaчaлoтo нa тaзи гoдинa и цялo лятo ce зaбaвлявa нa paзлични дecтинaции xвъpли в yжac зpитeлитe нa пpeдaвaнeтo нa Гaлa. Kaтo зaпoчнa дa ce xвaли, чe живee ĸaтo в пpиĸaзĸa, ĸaĸ имa вcичĸo и ĸaĸ нищo нe й липcвa c изĸлючeниe нa oщe eднo дeтe.


Източник: razkritia.com
Светлана Гущерова вирна нос и обяви защо според нея й завиждат толкова много хораCвeтлaнa Гyщepoвa ce нaдy, чe чaĸ щe ce пpъcнe, cмятa ce зa peaлизиpaнa и ycпялa жeнa Cвeтлaнa Гyщep…Sep 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!