Свекървата помага на Симона Загорова в грижите за внучката на Глория

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На грижовни баби разчита Симона Загорова! Щерката на Глория стана майка в края на февруари. Първите дни след изписването примата на българския попфолк е помагала с повиването на внучката, кръстена на нея – Галина. След това в смяната на памперси се е включила другата баба, която е майка на гордия татко – курсанта от Академията на МВР Даниел Милушев. Това разкриват пред bgdnes.bgприближени до младите родители.

Симона Загорова разкри пола на бебето във видео Певицата Симона Загорова разкри по забавен начин какъв е полът на бебето, което очаква. Дъщерята …Feb 5 2021vijti.com

За увеличаването на семейството Симона потвърди навръх коледните празници, макар че не успя да опази тайната за наедрялото си коремче и отпреди това. Докато с приятеля й чакат най-голямата радост, ги спохожда беда. Дни след като пее в пловдивски хотел, Глория съобщава, че е с коронавирус.

Оказва се, че коварната зараза не е подминала най-близките й. Заразяват се майка й, бременната Симона и половинката й Дани. Всички треперят за бебето, а бъдещата майка е настанена в болница.
След като се възстановяват, Симона и семейството й тръпнат в очакване за новия член на семейството.

Дъщерята на Глория се надява да роди естествено, но два дни след термина лекарите чуват, че тоновете на бебето са лоши, и решават да пристъпят към секцио. Малката наследница на гласовития род се ражда на 25 февруари. Висока е 50 см и тежи 3130 г, съобщават щастливите родители. От снимки се вижда, че бебето има дълга коса.

Още в родилното Симона е затрупана с огромни букети и поздравления. „Вече знам какъв е смисълът на живота и как изглежда истинската любов“, казва сияещата от щастие млада майка. Тя и половинката й решават да са самостоятелни и да отглеждат малката Галина в собствен дом. Затова по-рано Симона се изнася от къщата на майка си в столичния кв. „Павлово“.

В навечерието на Деня на майката Симона посвети на дъщеря си песента на именитата й баба „Радост-тревога“, която 21 години по-рано е написана за нейната поява. Желаем им да са живи и здрави!

Глория става баба през януари! Вижте прекрасната бременна Симона Загорова (Снимки): Изненадите покрай Коледа от родните знаменитости не секват! Само преди ден-два половинката на Крис…Dec 25 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!