Сами Хоссни и Мила показаха бебчето – ето какво уникално име дадоха на сина си (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като вчера съобщиха на света новината, че са станали родители, Сами Хоссни и приятелката му Мила (която помним от „Сървайвър“) вече публикуваха и първи снимки на сина си.

В коментар към семейната фотосесия с новороденото Мила издаде всички подробности около раждането (което никак не е преминало гладко) и най-важното, съобщи името на бебчето:

Сами и Мила бебе

„Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни !

Той имаше дълъг и труден възход към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22г кулминиращ в 13:03 на обяд в понеделник.

С тегло от огромните 4,025кг, перфектно телосложение от 52 см и супер прическа, пълна с коса, той е страхотен изпълнителен директор с безмилостен график за акане.

Тарек Хоссни отне трона от Мила Савова, 1-вата кралица на кралствата, но я остави да служи като “Ръка на краля” в командването.

Името означава сериозен, дружелюбен, творчески, весел.

След множество активности – разходки, вливане на окситоцин, челна стойка, с цел предизвикване на разкритие, на Мила Савова (участничка в Сървайвър) бе направено цезарово сечение и синът им се появи на бял свят. Терминът на Мила е бил на 28 октомвр, но бебето се роди на 1.11.

„Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни! Той имаше дълъг и труден възход към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22 г кулминиращ в 13:03 на обяд в понеделник“, написа гордата майка.

Тарек е с мерки 4,025 кг, „перфектно телосложение от 52 см и супер прическа, пълна с коса, той е страхотен изпълнителен директор с безмилостен график за акане“.

КАКВО СЕ ПРОМЕНИ В ЖИВОТА НА РОДИТЕЛИТЕ? 

Двамата споделиха шеговит пост, в който разказват как ежедневието им се е порменило след появата на бебето.

„Сами… той е само един шегаджия в неговото кралство. Натоварен да почиства палубите от изпражнения, да изхвърля боклука, и какво ли още не и поддържа “първокласно тяло на татко”… ,той с охота прие ролята си.“

Мила пък сподели видео, в което за първи път сменя пелените на сина си.

Сериозен, Дружелюбен, Модерен, Творчески, Весел – с чувство за хумор написа тя.

Сами Хосни и Мила от „Сървайвър“ станаха родители Още едно звездно бебче се появи на бял свят само преди броени часове. След като през май тази годи…Nov 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!