Роднински неволи: Тъщата на Криско не го понася, хубаво го подреди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тъщата на рапъра Кристиан Талев-Криско не го понася, научи „Галерия“ от близки до половинката му Цвети Петрова. Майката на бившата стюардеса никак не харесвала изпълнителя и от самото начало била против връзката им. Дори когато разбрала, че ще става баба, Снежана не могла да приеме Криско за свой зет.
Най-голямото й притеснение бил звездният статус на рапъра. „Тегло ще теглиш с него, никога няма да бъде само твой. Постоянно ще е зает и няма да си гледа детето“, предупреждавала Снежана дъщеря си. Цвети обаче не искала и да чуе съветите на майка си.
Тъщата на Криско не го харесва и поради други, битови причини. Снежана забеляза, че Талев е изключително стиснат за мъж с неговите възможности. „За толкова време дно цвете не се е сетил да ми донесе.
Звездоманът Криско разплака най-младите си почитатели, фенове се заричат повече да не стъпят на негов концертКриско разплака най-младите си почитателите в Пловдив, като отказа да даде автографи и да си направи…Jul 7 2019vijti.com

На вечеря винаги идва с празни ръце. Не му ща парите, ама поне Цвети да гледа, а той и за нея се стиска“, ядосвала се пред приятелки Снежана.
Криско е до болка познат със скъперничеството си не само сред близките си, но и сред колегите. Отдавна в музикалните среди го одумват като един от най-стиснатите милионери в бранша. Бившите му половинки също неведнъж са се оплаквали.
Майката на Цвети до такава степен не понасяла Криско, че категорично забранила присъствието му на семейни събирания.
Криско и Петрова са заедно от близо 3 години. Както „Галерия“ писа, двамата сключиха брак още преди 2 години, но по желание на рапъра запазили семейния си статут в тайна. Поредната причина Снежана.

Разбира се, на рапъра му било все тая какво е мнението на тъща му за него. Целият товар от отношенията помежду им падали на плещите на бременната Цвети, която била между чука и наковалнята.
Припомняме, че наскоро Криско разплака най-младите си почитателите в Пловдив, като отказа да даде автографи и да си направи селфита с феновете, узна HotArena.
Вместо това тресящият се от звездомания габорвец буквално избяга след концерта, разкриха пред „Уикенд” присъствали на жалката сцена, писа „Уикенд“.
При участието на Кристиан Талев под тепетата преобладаващата част от публиката се състояла от непълнолетни фенове. 10-12-годишните момичета и момчета се надявали да получат автограф и снимка от певеца след края на партито. Уви, децата останали напразно да чакат дуетната половинка на Слави Трифонов, който буквално избягал.

„След като слезе от сцената, шофьорът му го чакаше и Криско се метна в джипа. Както се казва – още не си беше изключил микрофона и изчезна с мръсна газ към хотела, където бе настанен”, разкриха потресени от гледката очевидци.
Източник: хотарена
Слави мие срама от провала на Криско и филхармонията: Трифонов обещал да помогне и го направил„Трябва ми помощта ти“ – това SOS съобщение изпратил Кристиан Талев на своя приятел Слави Трифонов с…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!