Рачков цака Лили Иванова: Безработният комик с билети по 100 лева за моноспектакъла си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Рачков е ударил Лили Иванова в земята със завишените цени на билетите за моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“, който ще играе за пръв път на голямата сцена в НДК този април. Справка на „Ретро“ показва, че най-скъпите пропуски за мероприятието се търгуват на цени от 100 и 80 лева. В билетната мрежа могат да бъдат открити и малко по-евтини варианти – по 60, 50 и 40 лева за бройка.Корнелия Нинова като булка: Лидерката на БСП става на половин векНа 16 януари Корнелия Нинова навършва 50 години. Лидерката на БСП, която има амбиции да поеме кормил…Jan 17 2019vijti.com

За сравнение, самата Лили Иванова, която от години поддържа най-високи цени на билетите за концертните си изяви в българския шоубизнес, разпродаде трите си поредни концерта в зала 1 на НДК през изминалата 2018 г. на двойно по-ниски цени. Въпреки че за сценичния маратон на примата пропуските се харчеха като топъл хляб и само най-упоритите успяха да се уредят с места, дори на черно билетите не стигнаха сумите, на които Рачков се е оценил.
Говори се, че колеги на комика от артгилдията били крайно възмутени от алчността му. „Ние играем срещу билети от 7-8 лева, а той иска 80 на глава за час и половина халтура. Що за наглост?!“, вайкат се колеги на актьора.

Те не предричали особен интерес и успех на премиерата на моноспектакъла му в НДК, защото го намирали за откровено плосък и изтъркан. „Какво е това безумие?! Пренася до болка познатите скечове от телевизията на сцената. Че на всичкото отгоре кани и разни чалгаджии като Азис да му пригласят“, коментират хора от бранша.

Самият Рачков приемал моноспектакъла си като бизнес проект, с който щял да закърпи бюджета си, докато станело ясно каква е съдбата на „Господари на ефира“. Припомняме, че шоуто изпадна от програмата на Нова телевизия, а всички от екипа бяха принудително изпратени в неплатен отпуск. Рачков обаче излязъл най-хитър и добре си опекъл нещата във финансов план, така че да има частни участия и минитурне със „забраненото си шоу“.

Проста справка показва, че само от двучасовата си изява в зала 1 на НДК Митко ще успее да вкара почти 50 бона в сметката си. Отделно от това щял да вземе и пари от спонсорите, които застанали зад проекта, както и от всички желаещи да го използват за водещ на купони, сватби, фирмени партита и кръщенета. От всяко от тях „господарят на ефира“ прибирал средно между 5 и 6 хилядарки чисти пари, защото не се отчитал на никого, както процедират колегите му от Шоуто на Слави.
Източник: retro.bgМил жест към Лили Иванова: Известен скулптор увековечи примата в пластика – умалено нейно копиеС трогателен подарък от страна на прочутия проф. Георги Чапкънов се похвали естрадната прима Лили Ив…Jan 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!