Райна отново се усмихва, а причината е нова и много чиста любов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Райна отново се усмихва, а причината е нова и много чиста любов, която влезе в живота й със старта на новата година. Става дума за красиво бебе кученце от породата немска овчарка, което вече стана част от цяла фотосесия с щастливата си стопанка, предават от show.blitz.bg.

През изминалата година изкусителната поп фолк дива загуби кученцето си, което наричаше не домашен любимец, а дете. И дълго време беше в депресия заради това. Ето, че усмивката отново е на лицето й! Пилето на поп фолка, както продължават да наричат Райна, не за първи път е споделяла в публичното пространство, че любовта й към кучетата е безрезервна. Актуалните кадри в профила й потвърждават това.

Райна се изрепчи на потребител: Мери си думите, пиклоПевицата с македонска жилка Райна доста често се забърква в скандали в социалните мрежи, а най-чести…Jan 19 2021vijti.com

Райна Кирилова Терзийска е родена на 30 септември 1981 г. в гр. Сандански. Името ѝ е избрано след като баща ѝ отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да ѝ преиначавате името.“ След един месец пророчицата става кръстница на Райна. Райна е буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва на курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика. Преди да започне кариерата си на певица, Райна е професионален модел в агенция „Интерсаунд“ в продължение на пет години.

През 2001 г. „Пайнер“ обявява конкурс за нови таланти и поставя началото на професионалната кариера на Райна. Започва работа с музикален продуцент Стефан Статев. Първите две песни, които записва са „Наша е нощта“ и „Топлина“, включени в компилацията „Фолк Казино 4“. В края на юни се появява първият ѝ видеоклип „Наша е нощта“. През септември 2001 г. е първата ѝ изява на фестивала „Пирин фолк“. Песента „Вековно земьо“ печели първа награда на публиката, Райна печели и наградата на генералния спонсор. Баладата, която я изстрелва на върха е „Гасне пламък“. С нея участва на фестивала „Златният мустанг“, където печели наградата „Мис златен мустанг“.

През март 2002 г. излиза дебютният албум на Райна със заглавие „Гасне пламък“. Песните „Не бях ли“, „По-добре“ и „Самодива“ веднага печелят симпатиите на феновете. На годишните награди на списание „Нов фолк“ Райна печели „Откритие на годината“. По-късно с Иван Дяков записват македонски песни и подготвят съвместен албум. През септември 2002 г. Райна отново участва на фестивала „Пирин Фолк“. Десетото юбилейно издание е още по-успешно. Песента „Самодива“ ѝ носи две награди: първа награда на публиката и трета награда на журито.

В началото на 2003 г. излиза дуетният албум на Райна и Иван Дяков – „Майко, една си на света“, събрал 11 македонски песни. Райна печели „Дебют на годината“ за албума „Гасне пламък“ и друга награда за приемственост между автентичен и „нов фолк“. В края на май 2003 г. излиза вторият ѝ самостоятелен албум „Агресия“. През юни отново има фестивал, а Райна отново си тръгва с награда. На 14 и 15 юни Пловдив е домакин на възродения фестивал „Тракия фолк“. Свежото лятно парче „Фреш от портокал“ носи на младата певица наградата на Телевизия Планета. През септември 2003 г. на фестивала „Пирин Фолк“, Райна изнася рецитал в гала вечерта.

В началото на 2004 г. заминава за Канада. След завръщането си продължава работата по третия си самостоятелен албум и на успех се радва клипът на песента „Ти ме лъжеш най-добре“. На вторите награди на ТВ Планета Райна е обявена за „Мис Планета“. Райна е една от участничките на първото по рода си турне „Планета Прима 2004“. През месец август в ефира на ТВ Планета е премиерата на първата дуетна песен на Райна и Константин „Тежка диагноза“, която се превръща в хит. През септември 2004 г. Райна отново участва с песента „Горо ле“, певицата е оценена за пореден път, получава наградата на публиката на тв зрителите и една специална награда. За нея е и наградата на сдружението на бизнесмените в България. В края на 2004 г. декември излиза третият попфолк самостоятелен албум на Райна – „Добра новина“. Видеоклипът „Ти ме лъжеш най-добре“ е обявен за „Златен фреш клип“ за 2004 г.

Целуната от Господ: Райна Налджиева пребори К-19 в 9-ия месец и роди близнаци / СНИМКИЕто какво написа щастливата майка „Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна…Nov 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!